Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Policija u Rožajama podnijela prijave protiv devet osoba zbog više krivičnih djela

"Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, izvršili pretres lokala i kioska „Žurnal“ d.o.o. u vlasništvu A.M. iz Rožaja

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Berane su sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, preduzimajući aktivnosti iz svojih nadležnosti, rasvijetlili više krivičnih djela iz oblasti opšteg i privrednog kriminaliteta kao i djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, izvršili pretres lokala i kioska „Žurnal“ d.o.o. u vlasništvu A.M. iz Rožaja.

Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli veću količinu akcizne robe, odnosno 8.930 paklica cigareta bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 13.000 eura.

Protiv A.M. policijski službenici su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, navodi se u saopštenju policije.

Rožajska policija je rasvijetlila tri krivična djela teška krađa.

“Zbog sumnje da je počinio jedno krivično djelo teška krađa policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog D.H. (17). Za druga dva krivična djela slobode je lišeno pet lica, i to za jedno su osumnjičeni A.N, H.Š. i S.N, a za drugo su osumnjičeni J.C. i D.H.

Svih pet lica je privedeno nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Nadalje, prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga policija je nadležnom Sudu za prekršaje podnijela protiv D.M. iz Plava, kod kojeg je pregledom pronađen zamotuljak sa sadržajem kokaina i protiv L.L. iz Berana kod kojeg je pregledom pronađen zamotuljak sa sadržajem marihuane”, dodaju iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve