Pjesma Zdravka Čolića “Noć mi te duguje” preko noći je postala dodatno popularna, jer je dobila svoju sportsku verziju, a glavni krivac je srpski glumac Stefan Milivojević.

Foto: Printscreen

Kako preko noći uraditi nešto zanimljivo i iskoristiti pet minuta slave, najbolje pokazuje primjer studenta Fakulteta dramskih i filmskih umjetnosti.

“Nisam baš očekivao da ću ovakve reakcije da izazovem, stvarno… Radio sam to još dok sam bio srednjoj školi, imam i neke druge pjesme u rezervi. Volim fudbal i sport, pa mi je to bilo zanimljivo. Ranije sam pjevao samo drugarima da ih zasmijavam, svi znaju napamet pjesme”, kaže za Nova.rs Stefan.

Almami Moreira, Oleger, Karembe, Tomane, Del Pjero, Ševčenko… Pa onda Nejmar, Vidić, Mbape, Kolarov – svi u istom timu na melodiju pjesme “Noć mi te duguje”.

Oni su isto uradili i sa pjesmom grupe Bijelo Dugme “Ružica si bila” koju  Pogledajte

Stefan nije bio sam u sportskoj izvedbi čuvene Čoline pesme, već je imao pomoć za klavirom.

“Prije korone sam sa drugaricom Milanom Matejić, koja je rediteljka, dogovorio da skine akorde i da to napravimo. Malo smo sve na brzinu uradili prije karantina i onda sam sada samo umontirao sa titlom. U mojim obradama je svaka riječ samo fudbaler, jedino imam negdje veznih ‘i’”, otkriva Milojević i najavljuje i nastavak muzičke “karijere”.

Stefan je inače glumac u KPGT, a igra i u brojnim samostalnim produkcijama.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments