Pas godinama spašava ptice u nevolji

Njegova vlasnica Dženifer Alberg kaže kako je oduvijek pokazivao koliko srce ima, no kada je počeo spašavati ptice koje bi zalutale na njihov ostakljeni trijem, šokirala se

Gas je mješanac labradora koji obožava pomagati ljudima i životinjama u nevolji.

Foto: screenshot youtube

Njegova vlasnica Dženifer Alberg kaže kako je oduvijek pokazivao koliko srce ima, no kada je počeo spašavati ptice koje bi zalutale na njihov ostakljeni trijem, šokirala se. Znatiželjne ptice često završe tamo, a onda se zbune i preplaše pa se počnu zabijati u stakla misleći da ih nema te da će moći odletjeti van.

Kada se to dogodilo prvi put, Dženifer je odmah skočila u pomoć preplašenoj ptičici, no nije ju mogla uloviti, a da je ne ozlijedi. U tom trenutku pojavio se njezin pas Gas i nježno pticu uhvatio zubima te ju pustio u dvorište.

Dženifer je najprije mislila da će je ozlijediti, no kada je shvatila da ju je spasio, začudila se te je bila ponosna na svog ljubimca. Od toga dana, ako se neka ptičica ponovno nađe u nevolji, Gas odmah spašava stvar. Nedavno ga je uspjela snimiti te je njegov herojski čin odlučila podijeliti s ostatkom svijeta. Hiljade ljudi oduševile su se videom, a mnogi su rekli da je Gas pas velikog srca prepunog ljubavi prema drugim bićima.

Komentari

avatar