Objavljen snimak: Posljednji trenuci Grua tokom vožnje kajta zabilježeni kamerom

Na Fejsbuku se pojavio snimak za koji se vjeruje da su posljednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabilježeni kamerom

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju.

Dalibor Andonov Gru, FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Na Fejsbuku se pojavio snimak za koji se vjeruje da su posljednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabilježeni kamerom!

“>

Gru je tokom cijelog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

– Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u “loop” (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

Prema njegovim riječima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo tijelo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odnijeli tijelo repera.

Komentari

avatar