Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

NP Biogradska gora dobija turističke voziće

“Ukupna vrijednost vozića, na osnovu ugovora Uprave javnih radova sa najpovoljnijim ponuđačem, Crnogorskim Telekomom, iznosi 549.757 eura, sa rokom isporuke do 20. aprila”, saopšteno je iz Uprave

Isporuka opreme za kompletiranje turističkih vozića za prevoz posjetilaca na relaciji Kraljevo kolo – Biogradsko jezero, koja je počela proteklog petka u Nacionalnom parku Biogradska gora, biće završena u narednih 10-ak dana, nakon čega će biti organizovana probna vožnja i primopredaja korisniku, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

“Ukupna vrijednost vozića, na osnovu ugovora Uprave javnih radova sa najpovoljnijim ponuđačem, Crnogorskim Telekomom, iznosi 549.757 eura, sa rokom isporuke do 20. aprila”, saopšteno je iz Uprave.

Kako su dodali, najveći dio sredstava, oko 419.000 eura, obezbijedila je Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta.

“Ostatak od 130.800 eura finansira Privredna komora, po osnovu ugovora o dodjeli sredstava sa JP Nacionalni parkovi Crne Gore, u okviru projekta “Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori”, u kojem je UNDP implementacioni partner”, navode oni.

Kompletnu tendersku proceduru za nabavku dva turistička vozića spovela je Uprava javnih radova.

“Vozić se sastoji od lokomotive, dvije prikolice za prevoz putnika sa po 20 sjedišta i jedne prikolice sa 16 mjesta za osobe sa invaliditetom”, ističu u Upravi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve