Jedan od nekadašnjih zaposlenih kod Elen Dedženeris, iznio je nove optužbe protiv voditeljke, govoreći kako je atmosfera kod Elen bila nevjerovatno frustrirajuća. Kako je rekao za američke medije, ljudi su se uglavnom zadržavali tek par nedjelja ili mjeseci, a Dedženeris ih je maltretirala bez pravog povoda.

Nekada najfinija voditeljka na svijetu, posljednjih par mjeseci proživljava teror zbog optužbi da je godinama maltretirala svoje zaposlene.

Vijesti o mobingu u njenom TV studiju proširile su se svijetom i postale veliki problem čak i za njenu produkcijsku kuću “WarnerMedia”, koja je pokrenula i zvaničnu istragu protiv voditeljke.

Kako se cio slučaj dodatno rasplamsava, a javnost dobija sve više detalja u vezi navodnog problema, “Daily Mail” u novim tekstovima donosi svjedočanstva nekadašnjih zaposlenih koji tvrde da je atmosfera kod Elen bila kao da se nalaze u “radnom logoru”.

Jedan od zaposlenih ispričao je da ih je Elen kažnjavala za svaku sitnicu. Primjera radi, odbila bi im od plate ukoliko pjena od kafe nije bila onakva kakvu je ona zamislila tog jutra. Navodno je ostavljala “zamke” po svojoj kancelariji – kutiju šibica ispod jastuka, kako bi provjerila da li su počistili i taj dio prostorije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve