Nikolas Kejdž navodno pregovara o ulozi u filmu o njemu samom, u kome će, razumije se, glumiti samoga sebe. Film govori o Kejdžovim pokušajima da dobije ulogu u Tarantinovom filmu, piše Independent.

Nikolas Kejdž

Zvuči komplikovano, ali nije. Prema pisanju Holivud reportera, pitanje je trenutka kada će produkcijska kuća Lajonsgejt kupiti ovaj film, pod naslovom “Unbearable Weight of Massive Talent”, odnosno “Nepodnošljiva teškoća ogromnog talenta”.

Scenaristi su Tom Gormikan (“That Awkward Moment”) i Kevin Iten (“Ghosted”).

Kejdž, u filmu, navodno razgovara s narcisoidom verzijom sebe iz devedesetih, koja se današnjem Kejdžu ruga što nije poznat, ali i zato što je snimio previše niskobudžetnih filmova.

Kejdž u filmu pokušava da izmiri dugove, pa pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi pripadnika meksičkog narko-kartela koji je njegov fan, a koji želi da Kejdž vidi scenario za film koji je narko-bos napisao. Uz to, Kejdž pokušava da usreći svoju ćerku tinejdžerku.

Trenutno, kako navodi Independent, autori filma za ulogu Nikolasa Kejdža ne razmatraju nikoga osim upravo Nikolasa Kejdža.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve