Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

NAKON POTOPA DOŠLA I ŽUTICA: Prokleti Prle kletvom ojadio Herceg Novi!

Nekoliko dana nakon posjete Perića Herceg Novi su pogodile poplave, ali prokletstvo koje je ovoj posrbljenoj opštini donio lider SS, se nije završilo na tome. U hercegnovskoj opštini je još 14. septembra proglašena epidemija žutice! Jasno je ko je krivac!

Svetosavska sekta (SS) poznata pod akronimom SPC, i njen lider Prvoslav Perić, alijas prokleti Porfirije, ojadili su Herceg Novi i po svemu sudeći donijeli kletvu nezamislive moći koja je žestoko pogodila ovu posrbljenu primorsku opštinu.

Nekoliko dana nakon posjete Perića Herceg Novi su pogodile poplave, ali prokletstvo koje je ovoj posrbljenoj opštini donio lider SS, se nije završilo na tome.

U hercegnovskoj opštini je još 14. septembra proglašena epidemija žutice, odnosno Hepatitisa A, potvrdila je Novskom portalu epidemiološkinja Doma zdravlja Herceg Novi, dr Slađana Zgradić.

Perić ojadio Herceg Novi prokletstvom!

Akutno zapaljenje jetre prouzrokovano Hepatitis A virusom pripada grupi crijevnih zaraznih bolesti. Najčešće se radi o blagoj bolesti koja ne ostavlja posljedice niti hronično nosilaštvo virusa i ne treba dizati paniku, ali treba upozoriti stanovništvo, naglašava dr Zgradić.

Bez obzira na medicinska objašnjenja, kako saznaje onozemljski istraživački tim portala Aktuelno, jasno je da se radi o posljedicama jakog prokletstva koje je pogodilo Herceg Novi nakon posjete lidera SS Perića.

”Perić je krajem avgusta tri dana boravio u Herceg Novom, odnosno kako su to njegovi agenti u mantijama i domaći poslušnici nazvali u ”srpskoj Boki”. Ovaj prokleti pop SS po starom svetosavskom običaju širio je političke poruke hegemonizma, raspirivao podjele i podgrijavao atmosferu nacionalističkim ispadima u duhu tradicije ratnohuškačkog velikosrpstva koje zastupa njegova paramilitarna organizacija. Zbog toga je donio prokletstvo u Herceg Novi koje se manifestovao poplavama, a sada i epidemijom žutice. Ko zna što će sve prokletnici iz SS donijeti sa sobom”, rekao je izvor našeg onozemaljskog istraživačkog tima.

Kako smo već pisali, Perić je nakon svog boravka u ovoj opštini prizvao prokletstvo koje se manifestovalo u gotovo apokaliptičnim poplavama u ovom gradu u petak, o čemu možete čitati na OVOM LINKU.

Prokleti lider SS nije samo donio nesreću Herceg Novom. Porfirije je posjetio 16. avgusta, pred početak EP, trening košarkaške reprezentacije Srbije, i tada je, kako se spekuliše, prokleo reprezentativce koji su žestoko podbacili.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistični osvrt na društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rukfaš
26.09.2022-07:39 07:39

Eto… jedino je kudravog Vučića blagosiljao. Pa je pedaliran sa mjesta premijera, pa ga pedalira po Americi ko stigne…

Stipe
26.09.2022-08:35 08:35
Reply to  Rukfaš

Mujaga, koga ćeš ti da pedaliraš kada vas nema ni 10% ? Pedalirani ste vi iz Republike Srpske …

Šeret
26.09.2022-11:21 11:21
Reply to  Stipe

@Stipe ili Jure – Ne brukajte se s ovim nick-om. Što bi vam falilo da ste ‘prlica’. Automatski se preporućujete da vas ‘pedalira’ Kačavenda.

Ha20
26.09.2022-12:56 12:56
Reply to  Stipe

Kacevandin Prdoguz opet u akciji :::::(((((

Stipe
26.09.2022-14:06 14:06
Reply to  Ha20

Da nisi postao gastarbajter i izbeglica u EU, iznajmljivao bi pedoline na Bečićkoj plaži. :)

boomerang
26.09.2022-09:11 09:11

pera perić i jeste donio žućku

Kizami
26.09.2022-14:26 14:26

dobro su u HERCEG NOVOM i prošli s obzirom kakvaih je kuga posetila.

RIR
26.09.2022-20:54 20:54

…molio bih naš portal “Aktuelno” da promijeni sliku ovoga Pomfritija ,kad cesto prelistavam i otvorim na ovu sliku ka SOTONU da gledam ,evo oči ,brada ,podočnjaci…BOŽE mi oprosti ali u moje duboke godine ništa strašnije ne viđeh a da ovakvu funkciju oponaša , blagi užas…