Kada se na ispravan način spajaju stari elementi i novi trendovi, atraktivni enterijeri koji nastaju bez dileme su vrijedni pažnje!

Cool stan od 47 kvadrata

Jedan od njih je i stan na fotografijama koji se prostire na 47 kvadrata i odličan je prostor za život mladog para koji uživa u svijetlom zajedničkom prostoru, ali se na kraju svakog dana rado povlači u smirujući privatni kutak.

Već s ulaza nailazimo na zanimljivu organizaciju prostora s područjem predsoblja ograđenim niskim zidićem.

S lijeve strane predsoblja ulazi se u kuhinju u obliku slova L s bijelim kuhinjskim ormarićima i upečatljivom kuhinjskom pozadinom sive boje. Iz kuhinje se prostor otvara prema dnevnom boravku koji gleda prema niskom zidiću predsoblja.

Štoviše, taj je zid odlično iskorišćen za postavljanje televizora prema kojem su usmjereni svijetli kauč i stolica za odmor.

Zagasita opeka koja prekriva zid u dnevnom boravku jednostavno osvaja, a kombinacija kontrastnog svijetlog namještaja i lijepih komada boje breskve izvrsno izgleda.

Uskim hodnikom iz zajedničke prostorije dolazi se u spavaću sobu koja je uređena u tamnim bojama.

S lijeve strane hodnika nalazi se kupaonica s izvrsnim staklenim tušem bez okvira dok se s desne strane nalaze  ormari.

Spavaća soba skriva i jedno iznenađenje, a riječ je o dodatnom prostoru do kojeg se dolazi ljestvama, a u kojem je smješten još jedan krevet.

Kompletnu galeriju pogledajte OVDJE. 

Izvor: jutarnji.hr

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments