Četvrtak, 7 Jula, 2022
Rubrika:

MISTERIJA TEŠKOG ODVAJANJA KATNIĆA OD FOTELJE: ”Bemax & co” mu ugradili armaturu u pantalone, jedva ga odvojili brenerom!

''Armatura je bila toliko jaka da je jedva prekinuta brenerom. Na kraju se ipak sve dobro završilo i nadamo se da su članovi Tužilačkog savjeta shvatili da se u Tužilaštvu ne smiju više sklapati ugovori sa sumnjivim građevinsko-nikotinskim  firmama koje bi svojim jakim armaturama bukvalno zavarili svog kandidata za fotelju i time blokirali čitav sistem, a Tužilaštvo koristili za svoje privatne radove''

Isljednik Milivoje Katnić, prekaljeni ratni veteran iz Dubrovnika i Cavtata koji je za sedam godina Specijalno državno tužilaštvo (SDT) pretvorio u privatnu ispostavu za sprovođenje ličnih obračuna, konačno je juče uz velike muke, sklonjen iz udobne fotelje glavnog specijalnog tužioca.

Potopomognut svojom klikom zakulisnih djelatnika, Milivoje se batrgao mjesecima i ucjenama, reketiranjem, pritiscima i svakom mogućom i nemogućom pravnom akrobacijom je pokušao da sačuva fotelju koja mu je toliko značila u životu.

Veliki broj čitalaca portala Aktuelno izrazio je čuđenje postavljajući pitanje – kako je moguće da je bilo lakše smijeniti vladu Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Aleksu Bečića, nego odvojiti Katnića od njegove fotelje?

”Čini se da je pad diletantsko-izdajničke vlade Zdravka Krivokapića i odvajanje Bečića od udobne fotelje u parlamentu bila igra za malu djecu u odnosu na napore koji su morali da budu uloženi za smjenu samoproklamovanog Lovćenskog tajnovidca”, glasio je komentar u kojem se mogu sažeti dileme naših čitalaca.

Ugradili armaturu u pantalone

U skladu sa uređivačkom politikom naše medijske kuće, koja se zasniva na tendenciji da se uvijek teži ka potpunoj informaciji i istini, raspitali smo se zašto je toliko bilo teško odvojiti nepopularnog isljednika Milivoja od njegove kožne fotelje.

Samo najbolja armatura za Milivoja

Nakon što smo dobili dojavu da trebamo da ispitamo vezu građevinske firme ”Bemax, OTG & CO” i bivšeg GST-a naš reporter nije gubio mnogo vremena u potrazi za istinom.

Nakon detaljnog i upornog istraživanja, MEGAEKSLUZIVNO smo saznali da razlog teškog odvajanja Katnića od fotelje leži u činjenici da je sa firmom ”Bemax, OTG & CO” još na početku prvog mandata u junu 2015. godine, potpisao sporazum o ugradnji čelične armature u pantalone koja je specijalnim sistemom prikačena za fotelju GST-a.

”Armatura je ugrađena daleke 2015. u Milivojeve isljedničke pantalone model ‘Cavtat-Dubrovnik 90-te’, ali je kao što vidite izdržala skoro sedam godina. Radi se o izuzetno kvalitetnoj armaturi koja je specijalno dizajnirana da stane u isljedničke pantalone,  sada već bivšeg GST-a Milivoja. Savršeno se uklapala u fotelju i kad je ugrađena svi iz kompanije ”Bemax, OTG & CO”, bili su oduševljeni jer su znali da će Katnić dugo biti maltene zavaren za svoju fotelju koja mu je donosila veliku moć”, rekli su naši izvori dobro upućeni u dešavanja u SDT-u.

Skupo održavanje

Međutim, naši izvori govore da armatura u Milivojevim pantalonama ne bi izdržala ovoliko dugo da nije redovno održavana i servisirana. Ističu da održavanje i servis nijesu bili nimalo jeftini.

”Održavanje armature koja je samoproklamovanog Lovćenskog tajnovidca držala zavarenog za fotelju GST-a je košatala u početku oko 30.000 eura mjesečno, da bi kasnije  čak poskupjelo! Spekulisalo se da je održavanje kasnije koštalo i do 50.000 eura na mjesečnom nivou”, rekli su naši izvori.

Skupo održavanje armature

Na pitanje reportera portala Aktuelno, da li se tako renomiranoj  građevinsko-nikotinskoj kompaniji kao što je”Bemax, OTG & CO” isplatilo toliko ulaganje, naši izvori su bez ustezanja dali potvrdan odgovor.

”Svaki cent uložen u Milivoja nije bio uludo potrošen. To se najbolje vidi po tome što komapnija nije štedjela resurse da po svaku cijenu spriječi kidanje jedne od najboljih i najskupljih armatura koje su ikad napravili”, rekli su naši izvori.

Hiltovka nije bila dovoljna, morao da radi brener

Koliko je armatura koja je specijalno dizajnirana za isljedničke pantalone model ”Cavtat-Dubrovnik 90-te” bila jaka, govori i činjenica da su Katnića mjesecima pokušavali bezuspješno da maknu iz fotelje.

”Mnogi su pokušavali da ga maknu takozvanom hiltovkom, ali ona je dobra samo za beton, kod armature teško pomaže. Čak i kad su se udružili više političkih struktura nakon što je Milivoje dosadio svima, sve je bilo uzalud. Hiltovka, macola, malj, pajseri – ništa nije davalo rezultata. Armatura u koju je uloženo toliko novca teško se savijala jer je postojao ogroman pritisak da se ona, zajedno sa Milivojem, ne odvaja od fotelje u koju je ugrađena”, rekli su naši izvori.

Kako su precizirali, za potrebe konačnog odvajanja armiranog Milivoja od fotelje, na kraju je morao da bude upotrijebljen brener!

”Armatura je bila toliko jaka da je jedva prekinuta brenerom. Na kraju se ipak sve dobro završilo i nadamo se da su članovi Tužilačkog savjeta shvatili da se u Tužilaštvu ne smiju više sklapati ugovori sa sumnjivim građevinsko-nikotinskim  firmama koje bi svojim jakim armaturama bukvalno zavarili svog kandidata za fotelju i time blokirali čitav sistem, a Tužilaštvo koristili za svoje privatne radove”, rekli su naši izvori.

Beča ili Milivoje?

Jedina dilema koju u ovom momentu mogu da imaju naši čitaoci je – ko je bio više patološki vezan za stolicu – bivši GST Milivoje Katnić ili bivši predsjednik parlamenta Aleksa Bečić?

Samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić velika konkurencija Bečiću kada je u pitanju ljubav prema fotelji: “Polakote: Ovaj tužilac će sve to dokazati”, “Zamislite da se košarka igra rukama”, “Tužilaštvo će da djeluje, ja sam napravio instituciju”, “Polakote: Isus Hrist je rekao, to vi rekoste”, ”I zbog toga su neki zagazili đe nijesu trebali”

Da bi razjasnili i tu dilemu, portal Aktuelno kontaktirao je Lovćenskog parapsihologa koji ima istinske tajnovidačke moći psihoanalize. On nam je kazao da treba napraviti jasnu distinkciju između dvije vrste ljubavi prema stolici koje su zastupljene kod Katnića i Bečića.

”Ljubav koju je Bečić imao prema stolici je više ona istinska romansa. Dečko je jednostavno do ušiju bio zaljubljen u svoju stolicu i iskreno je volio samo zbog nje same, što se da zaključiti prema tretmanu koji je imao prema njoj.  Vodio je svuda sa sobom – na televizijska gostovanja, online razgovore sa stranim diplomatama, sastanke. Prava romansa”, rekao je parapsiholog tajnovidac za Aktuelno.

Kako ističe, u slučaju Kantića radi se o potpuno drugačijem odnosu prema fotelji.

”Katnić je grubijan i to je jasno, njegov odnos sa foteljom nema nikakve primjese romanse. To je ono što bi se u žargonu reklo ‘brak iz računa’. Milivoje je fotelju zloupotrebljavao za obračune,  ucjene i vršenje raznih vrsta pritisaka. Iskren da budem mislim da će jadna fotelja počinuti sad kad je Milivoje konačno napustio”, poručio je naš izvor, izražavajući nadu da će bivši specijalni Milivoje naći utjehu u domaćoj čokoladi koju će konzumirati u svojim kućicama za pse.

U.P.A.

Najnovije

Đurović sjutra sa liderima parlamentarnih političkih partija

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović sastaće se sjutra sa liderima parlamentarnih političkih partija u Crnoj Gori, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore. “Ključne teme sastanka odnose...

DF traži od Abazovića i Jokovića da održe riječ: Većinska Crna Gora očekuje da...

Većinska Crna Gora očekuje da Vlada u petak izglasa usaglašeni tekst Temeljnog ugovora i bez nepotrebnog odlaganja riješi ovo pitanje, ocijenili su iz Demokratskog...

Đukanović sa predstavnicima dijaspore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je predsjednika Saveza dijaspore i iseljenika Crne Gore Muamera Kalića i člana predsjedništva Saveza i predsjednika Saveza Crnogoraca...

Premijerski sat 20. jula

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović zakazala je za srijedu 20. jula sedmu – posebnu sjednicu Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2022. godini, posvećenu premijerskom satu. “Saglasno clanu 187...

ZABRINJAVAJUĆE Koronavirus: Registrovano 483 nova slučaja, bez preminulih

Institut za javno zdravlje Crne Gore sproveo je analizu 1748 uzoraka, među kojima je potvrđen koronavirus kod njih 483. Preminulih nema, broj oporavljenih iznosi 235,...

Najčitanije

Povezano

CRNA GORA I MEDIJSKI MRAK: Država između hibridnog rata i BEMAX spin-mašinerije

Crna Gora je već godinama na meti hibridnog rata koji je teledirigovan od strane obavještajno-bezbjednosnih centara iz Beograda i Moskve, uz podršku propagandnih ispostava...

SELEKTIVNOST GRANTOPREŽAČICE POSTALA OČIGLEDNA: Nema granta za koji bi pomenula prijatelje iz Granda!?

Najpoznatija grantoprežačica, koja je još prije više godina patentirala sistem ''afera za novac iz fondova'' Vanja Ćalović Marković konačno se nakon, za nju poduže...

UTIHNULA GOVEČAD I KUČKE: Dokle se stiglo?

Vidjeli smo inkriminišuću dokumentaciju, transkripte koji duboko kompromituju čitavu crnogorsku policiju i sektor bezbjednosti, uvjerili se u komunikaciju kriminalaca i policajaca. Sve to nije...

GRANTOPREŽAČICA NESTALA SA MAPE: Vanja ne progovara o vezi policije i kriminala, sumnjive revizije joj ne smetaju kad njoj idu u korist!?

Dokumenta agencije Evropske Unije za sprovođenje zakona – Europol, šokirala su crnogorsku i regionalnu javnost nakon što je objelodanjeno koliko su duboke veze određenih...

Komentari

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Djomaa
19.02.2022-20:33 20:33

Puštite čoeka na mir.

Naroz
19.02.2022-21:19 21:19

Ja se ne bih složio sa mojim omiljenim portalom apropo Katnića. On je nesumnjivo veliki patriota i naš brat iz Katunske Nahije; četnici ga ne vole, iz čega metodom dedukcije zaključujemo da je bio na pravoj strani.

Darko
20.02.2022-00:29 00:29

Toliko seljacki texst jos nisam vidio
Nakon ovog brisem
Vas i da ste zdravi , jer mrzite covjeka zbog hapsenja vaseg gazde
To svako zna
Ali evo vidjece sisko mali kakav ce mu novi biti tuzioc Lagsno

veritas
20.02.2022-07:19 07:19

Zaista ste pretjerali sa ovakvim tekstom, uočljiv je taj, nečiji lični, animozitet prema ovom čovjeku. Ne tjerajte nas sa ovog portala na kome ima i izuzetno dobrih tekstova i informacija. S poštovanjem, S.