Posle jako teškog životnog perioda, nekadašnja uspješna košarkašica Milica Dabović je sa sinom Stefanom doputovala u Crnu Goru.

Nedavno, za jednu televiziju iz Srbije, Milica je izjavila da  joj je veoma teško pala činjenica da su granice Crne Gore zatvorene za državljane Srbije.

“Sina Stefana ne mogu da odvedem dole, gde mi je sestra, porodica… On nema državljanstvo, i zbog toga ne može da da ode u posetu kod bake i deke. Plače mi se kad pomislim na to”, rekla je Milica.

S obzirom da je Milica doputovala i da vrijeme provodi na moru, za portal aktuelno.me dala je kratak intervju.

  • Kada ste doputovali u Crnu Goru  i da li ste shodno mjerama NKT-a  bili u propisani karantinu?

Milica: Shodno merama bila sam zajedno sa sinom u kućnoj izolaciji i poštovala sam sve moguće mere, pridržavala  sam se strogo svih pravila i jedva čekala slobodu.

  • Kakva je trenutna situacija u Srbiji, po pitanju COVID-19?

Milica: Ne pratim novine da bih znala nesto o situaciji ali pre nego sto sam došla, a to je pre tačno mesec dana, delovalo je da ce biti jako loše jer je odjednom ugašeno sve, noćni klubovi, svadbe, restorani…i epilog na kraju znate.

  • Koliko planirate da ostanete i jeste li unaprijed osmislili svoj odmor?

Milica:Želim jos mesec dana, pa polako nazad da pakujem stvari za dalje… prestala sam davno da planiram ali od prestanka izolacije moj otac Milan je počeo da nas sprema, treniram sa sestrom i nekim reprezentativkama Crne Gore!

  • Da li planirate da obiđete jos neke lokacije i svog sina upoznate sa ljepotama CRNE GORE? S obzirom da vas prati veliki broj ljudi, da li će vaša  poruka biti da posjete Crnu Goru kad se zvanično otvor granice?
Milica: Planiram da obilazim prelepu Crnu Goru, jedva čekam i konačno da odem na jedan zalazak sunca na najlepšu Adu Bojanu… Jako mi je žao što je građanima Srbije zabranjen ulazak, ali od kada sam ovde mogu da razumem situaciju… ali šta će biti od septembra neka nam je Bog u pomoći! ❤️
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gagi
Gagi
30.07.2020-13:50 13:50

Isplati se ti Milica do mile volje i iz svega mozga,bit će ti lakše,a prepušti državnim organima Crne Gore koga će i kad puštiti u Crnu Goru u ovom teškom vremenu,pa to kad se vratiš u Srbiju tamo te finte

Gvozden
Gvozden
30.07.2020-18:15 18:15

Mislim da je više nego očigledno da će ući u Zadrugu ili Parove.