Srijeda, 27 Oktobra, 2021
Rubrika:

MEGAEKSKLUZIVNO Otkriveni motivi devijantnog ponašanja neočetnika: ”Alkohol, nagon za parenjem i dolazak bradatih alfa mužjaka!”

Uredništvo portala Aktuelno, zabrinuto za mentalno zdravlje pripadnika političkih Srba, odnosno čitave velikosrpske subkulture bunta u Crnoj Gori, razgovaralo je sa eminentnim stručnjakom sa renomiranog Instituta za bihejviorističke studije iz Gornjeg Ritopeka, u nadi da će rasvijetliti motive ovako devijantnog ponašanja.

Domaća javnost prosto je zapanjena količinom agresije koju pripadnici neočetničkog čopora, takozvani profesionalni Srbi u Crnoj Gori ispoljavaju ovih dana prema svojim sunarodnicima.

Ispoljavanje nagonskih poriva se uglavnom manifestuje kroz prijetnje, kletve, uvrede i ravnogorsko orgijanje uz velikosrpski melos i velike količine alkohola.

Uredništvo portala Aktuelno, zabrinuto za mentalno zdravlje pripadnika političkih Srba, odnosno čitave velikosrpske subkulture bunta u Crnoj Gori, razgovaralo je sa eminentnim stručnjakom sa renomiranog Instituta za bihejviorističke studije iz Gornjeg Ritopeka, u nadi da će rasvijetliti motive ovako devijantnog ponašanja.

Pripadnik neočetničkog čopora prijeti pod uticajem nagonskih poriva, ali možda i hemijskih stimulansa

Naš sagovornik koji je iz razumljivog straha od osvete divljeg plemena svetosavaca želio da ostane anoniman, kazao je da je ovakvo ponašanje sasvim uobičajeno u sezoni parenja.

Kako je kazao naš sagovornik iz Instituta u Gornjem Ritopeku, postoji još veoma značajnih faktora koji uslovljavaju ovakvo agresivno ponašanje.

Pripadnici drevnog plemena četnosrba upražnjavaju ritualno ispijanje piva dok peku rakiju – Ilustracija

”Svjedoci smo sve agresivnijeg ponašanja pripadnika divljeg čopora neočetničke, svetosavske vrste fašisoida kako u Crnoj Gori tako i u regionu. Za te devijacije odgovorno je više faktora – pored toga što je u toku sezona parenja, najavljeni dolazak bradatih alfa-mužjaka u Podgoricu i Cetinje digao je nivo agresivnosti na neslućen nivo, jer pripadnici divljeg čopora žele da se dokažu pred svojim vođama”, rekao je naš sagovornik iz Instituta u Gornjem Ritopeku.

Bez alkohola nema agresivnog neočetništva!

Kako je naglasio naš sagovornik, pored gore pomenutih faktora nikako ne smijemo zanemariti hemijsku komponentu koja, kako ističe, ”ima presudan uticaj na bihejvioralnu distorziju kod pripadnika neočetničkog čopora”.

”Istraživači sa našeg Instituta su nakon godina istraživanja došli do nesumnjivog zaključka da alkohol na hemijskom nivou u organizmu pojačava nagon za takozvanim ”srbovanjem”. Dokazali smo da je količina alkohola direktno proporcionalna količini ispoljenog srpstva. Recimo – nakon dvije ture počinje se priča o politici, zatim nakon pete ture diskusija među pripadnicima svetosavskog čopora skreće na glorifikovanje njihovih svetaca Ratka Mladića i Radovana Karadžića. Nakon 10. ture kreće žučna rasprava ko je ”veći Srbin”, a u zavisnosti od organizma između 15. i 20. čašice kreće ritualno burikanje i velikosrpsko orgijanje, prijetnje klanjem, ponavljanjem genocida u Srebrenici i pominjanje oružja i rata za srpstvo”, rekao je naš sagovornik.

On je kazao da su sve učestalije prijetnje i velikosrpsko orgijanje posljedica kombinacije nagonskih i hemijskih faktora koji su gore pomenuti. Naš sagovrnik je dostavio i snimak koji su napravili istraživači instituta u Ritopeku, a koji se već proširio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako svetosavac-neočetnik ispoljava svoje nagonske porive za velikosrpskim burikanjem nakon 15. ture alkoholnog pića koje pripadnici njihovog čopora nazivaju šljiva. Pogledajte snimak:

Da je alkohol direktno povezan sa ispoljavanjem srpstva, priznao je i jedan od istaknutijih velikosrba – glumac Petar Božović. Naš sagovornik iz Ritopeka je podsjetio na onu staru da ”kad mozak pliva u alkoholu onda shvatiš da si Srbin”.

”Tu teoriju  je prvi promovisao glumac iz Kolašina Petar Božović koji je baš na taj način postao Srbin”, kazao je naš sagovornik.

Kako objašnjava stručnjak iz Instituta u Ritopeku, nakon što alkohol pojača njihove nagone za srbovanjem, najčešće se to završi prijetnjama kakvim svjedočimo ovih dana.

”Međutim, nakon što se probude iz nagonsko-alkoholnog transa pripadnici velikosrpskog čopora imaju tendenciju da se ‘veoma kaju’ i mantrički ponavljaju fraze kao što su ‘operisan sam’ ili ‘hakovan mi je telefon’, a česta je i svetosavska mantra ‘neko mi je hakovao profil”’, rekao je naš sagovornik.

Kako je istakao, u konkretnom slučaju u Crnoj Gori, očekuje da će ovakvo devijantno ponašanje trajati još  10-15 dana dok se ne izvrši takozvano ”ritualno ustoličenje bradatog alfa mužjaka”.

”Tako da građani Crne Gore ne treba da brinu. Strpite se još malo i nakon 5. ili najkasnije 6. septembra će stvari doći u normalu”, poručio je naš sagovornik.

U.P.A.

Najnovije

Živković: Zakon o porijeklu imovine mora da ispita i porijeklo imovine Crkve Srbije u...

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa facebook profila) Iako nijesam upoznat sa sadržajem Zakona o porijeklu imovine, koji je danas predstavljen javnosti, svakako da ga podržavam...

Akcija američkih i evropskih istražnih organa: Razbijena međunarodna mreža krijumčara droge putem darkneta, uhapšeno...

Hapšenja su povezana sa desetomjesećnom istragom između američkih i evropskih (EUROPOL) službenika. Tužioci navode da su uhapšeni odgovorni za desetine hiljada ilegalnih prodaja u...

UNDP: Ne birajte izumiranje; Subvencije za fosilna goriva tri puta veće od sredstava potrebnih...

Program Ujedinjenih nacija za razvoj pokrenuo je globalnu kampanju „Ne birajte izumiranje“, čiji je cilj podizanje svijesti o štetnim efektima koje subvencije za fosilna...

Roditelji beba traže da se ispravi nepravda

Roditelji inficiranih beba u bjelopoljskoj Opštoj bolnici, od kojih je jedna preminula, danas su protestovali ispred Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju zbog oslobađajuće...

Evroliga: Radonjić nezadovoljan napadom

Dejan Radonjić smatra da je napad uzrok poraza Crvene Zvezde od Monaka. Imali su Beograđani svoju šansu u Kneževini, ali su na kraju izgubili meč. Tako...

Najčitanije

Povezano

Vlasti smeta kritika, zabrinjavaju prijetnje i uvrede novinarima

Iako su od početka rada Gradske televizije, uredništvo i novinari naše kuće isticali da će se u radu voditi zlatnim pravilom profesije da su...

Bjelopoljac vozio sa nevjerovatnih 4,96 promila alkohola

Za osam mjeseci ove godine na teritoriji Crne Gore je alkotestirano 47.225 vozača od kojih je njih 5.097 zatečeno da upravlja vozilom pod dejstvom...

Pantić: Uz pomoć Rusije, Vučić razbija EU i NATO na Balkanu

Negativni odnos, koji u Srbiji postoji prema Crnogorcima, nije od juče. On datira još od vremena nakon Prvog svjetskog rata, kada je kralj Aleksandar...

Bratu i sestri pred očima 1991. godine ubili su majku: ‘Nikoga ne mrzim, jedan Srbin mi je ubio majku, drugi spasio oca’

Svaki je stanovnik Vukovara u to doba paklenih razaranja grada i sumanutih ratnih zločina, osjetio na svojoj koži barem dio ratne tragedije koja se...

Komentari

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neki
25.08.2021-10:33 10:33

NA PRVI POGLED POMISLIH DA SU TALIBANCI…

pero
25.08.2021-12:22 12:22
Reply to  Neki

Nemoj da vrijedjas Talibane, ovi cetnici su iz prqistorije-kameno doba koji su izabralli ovu vladu tako da nije iznenadjenje njihovo ponasanje, primitivizam i ostalo sto rade Crnogorskom narodu!

TV_EU
25.08.2021-11:59 11:59

BRAVO ! U suštini su ovi Srbistanci vrlo primitivni , neobrazovani i bez osnovnog kućnog vaspitanja .

Tihana
25.08.2021-13:26 13:26

Da li OVO neko HAPSI? Ili se može ovako pisati bez problema u oslobođenoj Crnoj Gori?

gagi
26.08.2021-06:47 06:47
Reply to  Tihana

Nema ih ko hapsiti zato sto je apostolska vlada gora nego ovi ludi bravi i “heroji sa Kosova”slobodno svi u jedan lonac,smradovi cetnicki,no neka izvole na Cetinje,nijesu se ni nama ruke osusile.

gagi
26.08.2021-06:44 06:44

Ne vidjeh odavno TRI VECA OVNA,samo je ovaj u sredinu gospodin za ovu dvojicu pored njega baaaaaaaa.