Na Komik Konu studio Marvel najavio je 10 novih superherojskih filmova.

Maheršala Ali (u sredini) predstavljen je kao novi Blejd/Getty Images

Predsjednik Marvela Kevin Fež, okružen desetinama holivudskih zvijezda, otkrio je post-osvetnički spisak filmova zaprepašćenim fanovima u sali u San Dijegu.

Mnogi prisutni na najvećoj svjetskoj konvenciji fanova pop-kulture kampovali su kako bi rezervisali mjesto za ovaj događaj.

Jedno od najvećih iznenađenja bila je objava da će dobitnik Oskara Maheršala Ali igrati Blejda lovca na vampire, ulogu koju je Vesli Snajps igrao u filmu iz 1998. godine.

Natali Portman će igrati ženskog Tora

Natali Portman preuzima Torov čekić povjerenja/Getty Images

Natali Portman je potvrdila svoj povratak u četvrti Tor film- Tor: Ljubav i Munje (Thor: Love and Thunder) – kroz ulogu Džejn Foster, koja ovaj put posjeduje moć Toro čekića.

„Osjećam se prilično dobro. Uvijek sam bila ljubomorna zbog čekića”, rekla je Portman oduševljenoj publici nakon što joj je čekić predao direktor Taika Vatiti.

Uloga Portmanove je zasnovana na Džejson Aronovoj seriji stripova u kojoj je Džejn Foster postala moćna gospođa Tor kada se Tor Odison smatrao nedostojnim da preuzme čekić.

Kris Hemsvort i Tesa Tompson će se takođe vratiti zbog uloga u filmu.

Prvi film koji je najavljen je Vječni (The Eternals). U glumačkoj ekipi je Ađelina Džoli, a Selma Hajek se pred uzbuđenom publikom pojavila na pozornici kako bi pričala o njihovim novim ulogama.

Džoli, koja će glumiti Tenu, rekla je okupljenima: „Radiću deset puta više jer znam šta znači biti dio Marvelovog kinematografskog univerzuma, šta znači biti vječan, biti dio ove porodice. Znam šta treba da radimo. ”

Vječni (The Eternals) su moćna bića koja izgledaju ljudski, ali imaju posebne moći. Film je najavljen za novembar 2020. godine.

Anđelina Džoli priča o svojoj novoj ulozi u filmu The Eternals/Getty Images

Šang-Či (Shang-Chi)

Najavljen je i prvi azijsko-američki superherojski film Šang-Či (Shang-Chi), a sada znamo ko će igrati glavnu ulogu. Kevin Fež je poslije nekoliko mjeseci kastinga najavio da je kanadski glumac Simu Liu prije nekoliko dana potvrdio da će igrati Kung-Fu majstora.

Šang-Či, čiji otac ima kinesko, a majka američko porijeklo, prvi put se pojavio u stripu Marvel prije skoro 50 godina.

U Šang-Čiju i Legends of the Ten Rings glumiće Akvafina zvijezda filma Suludo bogati Azijci (Crazy Rich Asian)s.

Twitter post by @MarvelStudios: Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS, with Simu Liu, Awkwafina and Tony Leung, directed by Destin Daniel Cretton. In theaters February 12, 2021.

Crna udovica (Black widow)

Skarlet Johanson igra Natašu Romanovu/Getty Images

Nakon nekoliko mjeseci spekulacija, Marvel je konačno potvrdio prve detalje o nestrpljivo očekivanoj Crnoj udovici (Black widow), u kojoj glavnu ulogu Nataše Romanov igra Skarlet Johanson.

Na produkciji filma se radi već 30 dana, a može se i vidjeti trejler koji prikazuje početne scene snimljene u Budimpešti.

Objavljen je i niz Marvel serija koje će biti dostupne na novom Dizni striming servisu, uključujući Loki (Loki) i Hokaj (Hawkeye).

Fež je razgovor sa publikom prekinuo rekavši da nema vremena za razgovor o mnoštvu drugih filmova.

„Nijesmo spomenuli da spremamo Crnog Pantera 2( Black Panther 2), nijesmo spomenuli ni da dolazi Gardian iz galaksije 3 (Guardian of the Galaxies 3).

„Nijesmo imali vremena da razgovaramo o Kapetanu Marvelu 2 (Captain Marvel 2), i nijesam imao vremena da pričam o Fantastik 4 (Fantastic 4) i nema vremena za razgovor o Mutantima (Mutants), ” rekao je oduševljenoj publici.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve