Kako izgledate dok postižete vrhunac?

Zapamtite jedno – on je najsretniji na svijetu zbog toga što vas je doveo do vrhunca, ponosan je na sebe i uživa u svemu onome što orgazam nosi sa sobom.

Vašeg frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka, ali ako se ipak osjećate nelagodno zbog toga, praktikujte seks uz svijeće gdje će igra svjetla i sjene dodatno začiniti vaš seksualni život jer ćete se u potpunosti opustiti.

Opterećeni ste svim svojim tjelesnim nedostacima. Da mu se ne sviđate baš takvi kakvi jeste, ne bi s vama uopšte bio u toj situaciji. On ne vidi niti celulit, niti kilograme viška, niti strije, već samo ženu koja ga opasno privlači. Budite sigurni da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti tražiti vaše nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku.

Međutim, ako mislite da bi vam to pomoglo, uvijek možete obući neki seksi komad rublja kako se ne biste osjećali previše ranjivo. Imate li dovoljno iskustva da mu bude dobro. Preuzeli ste inicijativu i sada vi zapovijedate. Ako niste sigurni što vaš frajer želi, pitajte ga, on će vam vrlo rado odgovoriti.

Osim toga mu recite da vam kaže što mu se to najviše svidjelo, a nakon toga vaše samopouzdanje dotaknuće oblake.

S druge strane, iskustvo ni nije toliko bitno koliko kemija između dvoje ljudi tako da nemate apsolutno nikakvog razloga za brigu..

Izvor: Avaz.ba

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve