Zvijezde otkrivaju kakve ste zaista u braku

Brak je komplikovan, prepun izazova i zahtjeva puno truda i ljubavi kako bi opstao.

Međutim, postoje znakovi koji su bolji u nekim stvarima, a lošiji u drugim.

Različiti tipovi žena mogu da budu različite žene, a evo što horoskop kaže kakve ćete tačno biti u braku.

OVAN

Vi ste žena koja uvijek nešto mora da radi – imate karijeru, pronalazite vrijeme za kafu sa prijateljicama ili trening. Svi planovi u vezi uvijek kreću od vas i gledate da povremeno odvojite vrijeme za vašeg partnera. Iako imate impresivnu količinu energije, ponekada je potrebno da se opustite i odmorite.

Monogamija može da vam predstavlja problem i zbog toga se trudite da držite stvari uzbudljivim u braku.

BIK

Vaš san je da dom učinite udobnim i predivnim za ostale članove porodice. Ponekada umijete da trošite više nego što imate. Jednom kada se posvetite nekome, to činite svim srcem i tijelom.

Ipak, previše ste tvrdoglavi i ne pravite kompromise.

BLIZANCI

Uvijek pronalazite nova interesovanja i radite zanimljive stvari. Ipak, mnoge od njih vam brzo dosade i tada nastavljate dalje – rijetko ostajete do samog kraja ako vam nešto nije dovoljno uzbudljivo.

Uživate u dugim diskusijama i osjećaju da vi i vaš muž komunicirate an potpuno drugačijoj talasnoj dužini od drugih.

RAK

Vi ste uzor za ostale žene jer ste prepuni ljubavi. Izgleda kao da znate svačije potrebe i kako da im izađete u susret. Kada vam je muž neraspoložen, tačno znate što je potrebno da uradite da mu izmamite osmjeh.

Ne volite da rizikujete, posebno kada su vaše emocije u pitanju.

LAV

Svaki muškarac bi bio ponosan da vas ima za ženu. Tačno znate što je potrebno da radite i kažete u svakoj situaciji. Vi ste kompletan paket i ponosni ste na to.

Ponekada sve to može da vam bude velik teret i zbog toga morate da se povučete i odmorite.

DJEVICA

Vi bez ikakvih problema možete da izađete na kraj sa svim problemima. Vaš muž zna da mu čuvate leđa i oslanja se na vas kako bi stvari tekle bez ikakvih problema. Imate sve odgovore, čak i za pitanja koja članovi porodice ne znaju kako tačno da vam postave.

VAGA

Vi ste zabavna žena i gledate da svi konflikti budu svedeni na minimum. Najsrećniji ste kada zabavljate porodicu i prijatelje i volite kada su stvari prijatne.

Oslanjate se na partnera da vam pomogne u donošenju odluka i ne volite da stvari radite bez njegove pomoći.

Uživate kada znate da ste dio para.

ŠKORPIJA

Vašim venama teče vrela krv. Strastvena ste žena i volite da muža držite na vrhovima prstiju od uzbuđenja. Niko vas nikada ne bi uzimao zdravo za gotovo i uvijek dajete mnogo više nego što primate.

Zapravo, vi ste prava sila i zato je najbolje da se niko ne miješa u vaš posao.

STRIJELAC

Vi ste neustrašiva žena i beskrajno vas fasciniraju stvari koje se dešavaju u svijetu. Partneru pružate mnogo energije i otvarate oči za važne životne prilike. Slobodnog ste duha, a vaša otvorenost i uzbuđenje koje prenosite na druge zauvjek će fascinirati vašu ljepšu polovinu.

JARAC

Vi vašeg muža činite boljim čovjekom. Zašto ne bi želio da bude kao vi, ili bolji od vas? Naporno radite, duhoviti ste, stabilni i pouzdani.

Bez ikakve muke zabavljate prijatelje, brinete se o domu i začinjavate seksualni život.

VODOLIJA

Vi mu niste samo žena, već i najbolji priajtelj. Dijelite zajednička interesovanje, nezavisni ste i vašu ljubav ništa ne može da pokoleba.

RIBE

Vi ste romantična žena. Volite da se bavite kreativnim stvarima i iskazujete ljubav prema mužu. Rado održavate plamen vaše veze i uživate u tome.

Uvijek gledate da uprkos svemu, vi i vaš dragi imate večeri koje su rezervisane samo za vas dvoje.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

avatar