Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Leković: Svaka emisija koja se bude emitovala pod imenom “Okvir” je prevara

Podsjetimo, Leković se u martu 2017. godine, zbog neslaganja sa menadžmentom, povukao sa mjesta urednika emisije “Okvir”

Novinar Zoran Leković objavio je na svom Facebook profilu da je, iako je disciplinski postupak protiv njega obustavljen, ipak kažnjen kao i da će svaka emisija koja se bude emitovala pod imenom “Okvir” na RTCG-u biti prevara.

Zoran Leković

“Bili ste uz mene i kada je išlo, i kada je manje išlo i kada nije uopšte. Zato zaslužujete i da znate kako se saga OKVIR završila. Dakle, iako je disciplinski postupak protiv mene obustavljen, ja sam ipak kažnjen. I to na način što je projekat u koji sam ulozio 11 godina života i zdràvlja, jednom prostom rečenicom oduzet i predat koleginici Ani Jovović, ćerki naše nekadašnje koleginice Vinke Jovović”, napisao je Leković na svom Facebook profilu.

Dalje je naveo da je “bez pardona, Ana to prihvatila”.

“I neka je, svi mi nosimo svoj krst. Želim da vas zamolim da na ovom postu ne vrijeđate nikoga, svoj stav iznesite na način koji vam priliči. Taj način nas je upravo razlikovao od ostalih svih ovih godina. Ne brinite, ja sam nikada bolje i spreman sam za nove pobjede. Bila mi je obaveza da vam ovo saopštim i podsjetim da je ovo ispod originala sve drugo pod imenom OKVIR, prevara”, poručio je Leković.

Podsjetimo, Leković se u martu 2017. godine, zbog neslaganja sa menadžmentom, povukao sa mjesta urednika emisije “Okvir”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve