Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Kozbi ponovo optužen za seksualno zlostavljanje, negirao sve navode

Prema tužbi, u koju je TMZ imao uvid, žene tvrde da se Kozbi pretvarao da je njihov mentor dok su pokušavale da uđu u šoubiz 80-ih i 90-ih, ali da se umjesto toga pretvorio u predatora, piše TMZ

Bil Kozbi se suočava sa novom tužbom pet žena, od kojih je većina bila dio “Kozbi šoua”, koje tvrde da ih je seksualno napao. Kozbi negira optužbe i kaže da će ga sud osloboditi, prenosi N1.

Prema tužbi, u koju je TMZ imao uvid, žene tvrde da se Kozbi pretvarao da je njihov mentor dok su pokušavale da uđu u šoubiz 80-ih i 90-ih, ali da se umjesto toga pretvorio u predatora, piše TMZ.

Tužiteljke Lili Bernard, Iden Tirl, Dževel Gitens, Dženifer Tompson i Sindra Lad kažu da je Kozbi mogao da ih iskoristi jer su bile mlade i ranjive.

Lili je gostovala u ulozi gospođe Majnfild u epizodi „Kozbi šoua“ iz 1992. godine i u tužbi kaže da ju je Kozbi drogirao i napao nekoliko puta – uključujući i jednom kada se probudila tokom silovanja i zatekla ga kako pokušava da je uguši jastukom. Kako se navodi u tužbi, ona je prijetila da će otići u policiju, a Kozbi ju je bacio niz stepenice i izbacio, upozoravajući da će je uništiti. Kaže da navodne zločine nije prijavila jer je strahovala za život.

Kozbija su tokom godina desetine žena optužile za silovanje, ali je on sve porekao. Godine 2018. osuđen je na 10 godina zatvora u Pensilvaniji, ali je pušten prošle godine jer su tužioci prekršili ugovor o imunitetu koji je Kozbiju dat od strane prethodnog okružnog tužioca.

Ranije ove godine, kalifornijska porota ga je proglasila krivim u građanskom postupku za seksualno zlostavljanje tinejdžerke 1975. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve