Koja iz Discipline kičme se probudio iz kome

Gitarista, pjevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) doživio je moždani udar u Velikoj Britaniji i hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a ljekari su ga uveli u indukovanu komu kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak

Frontmen grupe “Disciplina kičme” Dušan Kojić Koja probudio se iz kome, nakon što je prije nekoliko dana primljen u bolnicu zbog moždanog udara, prenose beogradski mediji.

Disciplina kičme

Vijest je na svom Tviter nalogu potvrdio novinar Galeb Nikačević.

“Probudio se Koja i polako se oporavlja”, napisao je Nikačević.

Gitarista, pjevač, kompozitor i vođa rok benda “Disciplina kičme” Dušan Kojić Koja (58) doživio je moždani udar u Velikoj Britaniji i hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a ljekari su ga uveli u indukovanu komu kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Kojić je prisutan na muzičkoj sceni četiri decenije, najprije sa grupom “Šarlo akrobata”, a zatim u grupi “Disciplina kičme” koju je osnovao 1981. godine.

Poznat je kao autor hitova “Tata i mama”, “Svi za mnom”, “Ja imam šarene oči”, “Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade”, “Da li ti znaš za neki drugi ritam”, “Buka u modi”, a komponovao je i muziku za film “Kako je propao rokenrol”.

Komentari

avatar