Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Joković: Najvažnije je da svi sjednemo i da se dogovorimo

Predsjednik stranke Vladimir Joković podsjetio je članove SNP da je ova partija potekla iz naroda prije 21 godinu i da nijednog trena, od tada do danas, nije odustala od pravog puta istine i pravde

Povodom obilježavanja 21 godine postojanja, Socijalistička narodna partija Crne Gore je danas u Podgorici održala svečanu sjednicu Glavnog odbora, saopšteno je iz partije.

Predsjednik stranke Vladimir Joković podsjetio je članove SNP da je ova partija potekla iz naroda prije 21 godinu i da nijednog trena, od tada do danas, nije odustala od pravog puta istine i pravde.

Tako će činiti i ubuduće jer to od nje očekuju oni koji su svih ovih godina bili uz svoju partiju, trpjeli progon i nevolje od vlasti, dodaju iz SNP-a.

“Danas smo dio protesta nezadovoljnih građana i učestvujemo u njima od početka i bićemo tu. Protesti su jedan ogroman pritisak na vlast i u centru pažnje su i međunarodne zajednice. Možemo slobodno reći da su ovi protesti najveći od 2006. a ujedno su posve mirni, nenasilni što posebno smeta vladajućoj strukturi“, istakao je Joković.

Kako se dodaje u saopštenju, predsjednik SNP-a je naglasio da razumije jučerašnje nesnalaženje organizatora protesta oko zakazivanja sastanka sa predsjednicima opozicionih partija, oko početka tj. termina sastanka.

“To u ovom trenutku, možda, i nije bitno. Na tom sastanku je trebalo da bude riječi o prijedlogu ugovora o opozicionom djelovanju i nastavku protesta, o tome šta bi opozicija i NVO sektor trebalo da učine da bi ti protesti i sveukupna energija dali rezultat.

Mi smo saopštili da ćemo potpisati taj ugovor ukoliko ga budu potpisale i ostale opozicione partije, ali je najvažnije da svi sjednemo za jedan sto i da se dogovorimo”, kazao je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve