Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Janović: Crna Gora u policijskim redovima ima velike sportiste

Policijska olimpijada će, po najavama organizatora, okupiti nekoliko stotina sportista, pripadnika službi bezbjednosti iz 65 nacionalnih sekcija, članica Internacionalne policijske asocijacije

Kao država možemo se pohvaliti da u policijskim redovima imamo velike sportiste, koji nas vrlo često obraduju i medaljama sa prestižnih međunarodnih takmičenja, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović na Balkansko-Jadranskoj konferenciji IPA zemalja članica.

Nikola Janović

Kako je saopšteno iz Ministarstva sporta i mladih, Janović je izjavio da mu je zadovoljstvo što je dobio poziv da bude gost na današnjoj konferenciji IPA zemalja, koja ima za cilj unapređenje saradnje policijskih organizacija, ističući da je to lijep povod za najavu Policijske olimpijade, čiji je domaćin naredne godine naša država.

Policijska olimpijada će, po najavama organizatora, okupiti nekoliko stotina sportista, pripadnika službi bezbjednosti iz 65 nacionalnih sekcija, članica Internacionalne policijske asocijacije.

Janović je konferenciji prisustvovao na poziv Internacionalne policijske asocijacije – Sekcija Crna Gora, a konferenciju je otvorio direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve