U braku smo 18 godina i prije dvije godine saznao sam da mi je žena nevjerna, a koliko tačno me vara, e to samo ona zna

foto: wannabemagazine.com

U posljednje vrijeme baš često je išla kod komšinice Zlate koja živi 3 sprata iznad nas. Nisam ni razmišljao, a ni slutio o čemu se zapravo radi.

Prije dvije godine, dok je žena bila kod komšinice Zlate zvalo me staro društvo da odemo na pivo. Pošto je moja draga zaboravila mobilni, popeo sam se do komšinice da joj to kažem i da se javim da izlazim. Međutim, kada mi je Zlata, prelijepa, fino obdarena crnka u kasnim tridesetim, otvorila vrata, samo se nasmijala i rekla da moja žena nije kod nje već kod komšije koji živi prekoputa njenog stana. Izgubio sam razum i toliko mi je bilo loše da sam morao da uđem kod komšinice da se osvježim, da dođem sebi.

Ne znam zašto, do tada nisam imao nikada potrebu da budem sa drugom ženom, ali neka energija je prošla kroz mene i bukvalno sam nasrnuo na Zlatu, koja se malo opirala, a onda mi je opalila žestoku šamarčinu i istjerala me iz stana kao pseto. Prije nego što je zalupila vrata uspio sam da čujem kako viče da ona nije kurva kao moja žena i da ona daje samo svom mužu.

Potpuno deprimiran i bez volje za životom vratio sam se u svoj stan. Imao sam osjećaj kao da sam totalni gubitnik. Nakon toga nikada više nisam ni pokušavao da budem sa nekom drugom ženom, jer ne želim da sramotim sebe i svoju djecu.

Odmah sam pomislio da je najbolje da se razvedem, ali ne mogu to da uradim zbog djece. Koliko vole mene, toliko su vezani i za majku. Živimo u teškim vremenima i bojim se da ne krenu lošim putem, jer bio bi to veliki šok za njih. Život mi je upropašćen.

Izvor: Novi.ba

Komentari

avatar