Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

ISPOVJEST: Muž me bukvalno preklinje da mu dam prostora da se odmori od akcije!

Ona je otkrila da je zavisna od seksa i da je nasrećnija kada ga ima i nekoliko puta na dan, ali da njen muž ne može da isprati taj tempo te da je u zadnje vrijeme moli da mu da malo prostora

Oduvjek sam bila živahna. Nikada nisam mogla dugo da sjedim u mjestu, uvijek sam voljela akciju i druženja sa drugim ljudima. Onda je sasvim logično što nikako ne volim monotoniju u krevetu.

Moj muž i ja imamo seks i nekoliko puta na dan. Čini mi se da sam zavisna od seksa i da mi nikad nije dosta, a muž je počeo da kuka da mu je potrebna pauza od toliko akcije u spavaćoj sobi.

Ponekad me moli da ga pustim na miru da se odmori, a ja kako sam tvrdoglava kad nešto naumim to i ostvarim, tako da on uvijek iako je iscrpljen uvijek popusti.

Zajedno smo šest godina i na početku veze je bio oduševljen što ga napadam više puta dnevno, što volim seks u svim pozama, na raznim mjestima.

Govorio mi je da ga to veoma uzbuđuje. Obožavao je kad mu vrata otvorim obučena u neki seksi kostimić. Uživao je kada sam ga vezivala za krevet, a seks na javnom mjestu je sam predlagao.

Ne znam kada je to seks postao naporan. Ponekad se ponaša kao žena i izmišlja da ga boli glava, da mora da se naspava. Jasno mi je da mu je naporno, jer puno radi svaki dan i ustaje ranom zorom, i znam da kući dolazi umoran, ali to nikada ranije nije bila prepreka.

Često, kada ne uspijem da ga natjeram na seks, počnem da masturbiram pored njega. To ponekad djeluje kao okidač.

Jedno veče kada nisam uspjela da ga nagovorim počela sam da se samozadovoljam. Tada je skočio na mene i imali smo veoma strastven seks.

Izvor: 24sata.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve