Kristina Perić, nakon što se preselila za Sjedinjenje Američke države, jedna od najtraženijih srpskih modela nastavlja sa uspjesima. Tako je nedavno zasijala na reviji čuvenog italijanskog brenda Calzedonia i uskoro sprema kampanju za jedan od najpoznarijih brendova na svijetu.

Kristina Perić, foto Instagram

” Oduševljena sam novom kampanjom i jedva čekam da brend za koji sam radila lansira svjetsku kampanju u kojoj sam zaštitno lice” kaže specijalno za Aktuelno.me prelijepa Beograđanka.

Dok ta kampanje ne ugleda naslovne strane mnogih svjetskih magazina, zadovoljićemo se nekim od najnovijih poslova koje je Kristina uspješno odradila.

Podjetimo, manekenka Kristina Perić je prva srpska manekenka koja je potpisala ugovor sa Victoria’s Secretom, zbog čega su njen način života, luksuzna i česta putovanja u žiži interesovanja mnogih. Dakle, ona je pravi “anđeo”, kako zovu ljepotice koje imaju ugovore sa Victoria’s Secretom.

https://www.instagram.com/p/B3WJK_IgZau/?utm_source=ig_web_copy_link

Kristina je modelingom počela da se bavi sa 16 godina, međutim prognoze onih koji su bili “iznad” nje nijesu bile najsjajnije. Komentari i kritike su govorile da neće uspjeti u svijetu modelinga, a ipak se dogodilo sasvim suprotno. Ona je jednom rekla da je u svemu tome sama presudila: “Uvijek ima i toga da se pojavi jedna doza inata kad neko kaže da nešto ne mogu da postignem, zbog čega sam i bila možda upornija, učinila sve da bih dokazala da tuđe konstatacije i predviđanja nisu istinita. I u tome sam uspjela.”

View this post on Instagram

Hi hello

A post shared by KRISTINA PERIĆ ĐURĐEVIĆ (@kristinaperic26) on

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve