Subota, 30 Septembra, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa Instagrama – Minja Đurašković

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca, naš, ali i vaš današnji izbor je gracija, prirodna ljepotica ĐURAŠKOVIĆ MINJA.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor Minja Đuraškovič. Na svom instagram pofili djuraskovicminja dijeli detalje života ispunjnog ljubavlju, porodicom i putovanjem.

http://https://www.instagram.com/p/CXrE_1zoMeF/

Za portal aktuelno.me Minja ističe “Imam 22 godine, rodom sam iz Crne Gore najljepšeg primorskog grada Kotora. Trenutno živim i studiram u Varšavi na fakultetu savremenih umjetnosti. Obožavam da putujem, upoznajem razne kulture, takođe obožavam životinje. U slobodno vrijeme volim da čitam i provodim vrijeme sa prijateljima. Tvrdoglava sam i zlopamtilo, smatram da se prema drugima treba ophoditi onako kako i oni prema tebi. Sve po zasluzi jer život je kratak i ne treba ga trošiti na ljude koji za tebe ni baru ne bi preskočili”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vuko
21.12.2021-02:22 02:22

Pratim je na instagramu, mala lijepa kao lutka!

Pero popovic
24.12.2021-03:36 03:36

Da je lijepa,to jeste,malo “doradjena”,doduše..
Ali ove nerijetke medju curama izjave tipa “Ja sam zlopamtilo,tvdoglava i sl.”,govore da je i malo infantilna,nažalost :/..