Petak, 9 Juna, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama: MINA PEJOVIĆ

Današnja ljepotica sa instagrama je je lijepa majka, poznata misica Mina Pejović koja se pored modelinga radi u konsultantskoj firmi u Dubai kao Bussines development manager.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor je lijepa majka, misica Mina Pejović koja trenutno živi i radi na relacija Dubai – Podgorica, a sve to dijeli na svom instagram profilu MINA_PEJOVIC_OFFICIAL.

Za portal  AKTUELNO.ME Mina kaze – ” Izabrana sam za Miss Montenegro 2016. godine gdje sam predstavljala Montenegro na Miss World 2017 u Kini u Shanghaju i bila u top 10 i osvojila titulu Miss Body Beautiful. Zatim sam 2018 pobedila na Miss Europe Fashion TV u Turskoj, nakon toga 2019 prva pratila na Miss Model of The World u Kini u Shenzenu, Miss Globe Internacional prva pratilja u Egiptu i pobednica Miss Europe Tourisam u Beirut/Lebanon.
 Imam karijeru koja je počela sa revijama tj fashion shows i prije mog izbora za Miss Crne Gore i moja karijera traje vec 9. godina .Radila sam u najboljim i najprofesionslnijim modeling agencijama u svijetu u : Parizu, Milanu, Istanbulu, Atini, Kiparu, Njemackoj ,Kini , Indiji,UAE…
Posebno ističem da sam dipl.pravnik po struci vec 5godina radim u konsultantski firmi u Dubai kao Bussines development manager tj menadžer razvoja.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
01.06.2022-17:25 17:25

Ljepotice bez prirodne ljepote..Nasminkane..sa plasticnim obrvicama..ustima..Puderom..silikonom..Hvala..to za mene nijesu ljepotice..prirodnog rodjenja..Lutke.sa voskom..silikonima..i vjestackim trepavicama..moze biti najruznija..kad je srede izgleda Lutka br 1–