Subota, 30 Septembra, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama – KRISTINA KALUĐEROVIĆ

U rubrici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo graciju, prirodnu ljepoticu, brucoškinju i misicu KRISTINU KALUĐEROVIĆ koju pored ljepote krase i tradicionalne vrijednosti.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rubrici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor je lijepa Kristina Kaluđerović iz Nikšića, prirodna ljepotica koja plijeni osmijehom, skromnošću i neodoljivim šarmom. Na instagram profilu kaludjerovic.kristina dio svog života prošaran modom ali i ljepotama Crne Gore.

Nikšićanka Kristina Kaluđerović predstavljala je Crnu Goru na izboru Miss Globe u Tirani.

 

Za portal aktuelno.me  lijepa Kristina ističe – Imam 19 godina. Završila sam Gimnaziju “Stojan Cerović” u Nikšiću. Upisala sam prvu studijsku godinu fakulteta za Politehniku u Podgorici. Modelingom se bavim od svoje četrnaeste godine. Kada se kaže rijeć “moda” to odmah asocira na nesto sto je u stilu, na umjetnost, eleganciju, romantiku. Baveći se ovim poslom shvatila sam da ne volim ljude koji veličaju sebe, jer vjeruju da su bolji od ostalih. Volim one uporne i znam da upornost treba njegovati, jer je to važna i rijetka vrlina. Moda može da nam bude važna ili ne, ali sve sto predstavlja izbor i izvor satisfakcije, inovativnosti i promjenljivosti ima značaj, vrijednost i svoju svrhu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
28.08.2022-22:18 22:18

Zgodna cura,,

Milena
11.10.2022-22:46 22:46

Svaka cast za Lucu,neka svestrana cura,cuvena gimnazija,iz cuvenog grada.