Utorak, 21 Marta, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama – KRISTINA ĐEDOVIĆ

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca, naš, ali i vaš današnji izbor je gracija, prirodna ljepotica KRISTINA ĐEDOVIIĆ.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor KRISTINA ĐEDOVIĆ, lijepa i ambiciozna Nikšićanka. Na svom instagram pofiliu @kristina.djedovic dijeli detalje života ispunjnog ljubavlju, modom  i putovanjima.

Moje ime je Kristina Djedovic imam 18 godina, živim u Nikšiću. Učenica sam Prve srednje stručne škole – smjer medicina. Odličan sam učenik. U slobodno vrijeme volim da izlazim sa svojim prijateljima, šetam svog psa (inače obožavam životinje). Nikad nisam bila ljubitelj sporta, uvijek sam hobi pronalazila u nekim drugim stvarima: šminkanje, snimanje, fotografisanje, sa 14 godina sam i počela da se bavim modelingom. Sebe bih okarakterisala kao jednu tvrdoglavu, dobru i kulturnu osobu koja je uvijek raspolozena da pomogne i uradi nesto dobro kako za sebe tako I za druge – ističe Kristina za portal AKTUELNO.ME.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mi
19.03.2022-16:49 16:49

Botoks

Andjela
19.03.2022-22:56 22:56

Meni je ovo vulgarno !