Subota, 30 Septembra, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama – ANA MURATOVIĆ

Nakon iscrpnog školovanja, koje je trajalo veći dio mog dosadašnjeg života, trenutno sam fokusirana na sebe i na one stvari koje me čine srećnom, a za koje ranije nijesam imala vremena

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor je  ambiciozna Nikšićanka ANA MURATOVIĆ koja na svom instagram muratovicana profilu dijeli lijepe momente iz svog života.

Zovem se Ana Muratović, imam 24 godine i iz Nikšića sam. Završila sam Elektrotehnički fakultet, smjer Energetika i automatika, živim i radim u Podgorici. Nakon iscrpnog školovanja, koje je trajalo veći dio mog dosadašnjeg života, trenutno sam fokusirana na sebe i na one stvari koje me čine srećnom, a za koje ranije nijesam imala vremena. Uživam u druženju sa prijateljima i porodicom, volim da provodim vrijeme u prirodi i veliki sam ljubitelj zdravih stilova života i treninga. Takođe, volim modu i sve ono što nas čini ljepšima, kako u duhovnom, tako i u vizuelnom smislu. Ulažem velike napore da svakog dana stičem nova znanja i budem što bolja verzija sebe. Smatram da je bitno kakav utisak ostavljamo i da samo od nas samih zavisi kako će nas okolina doživjeti i prihvatiti- ističe Ana za portal AKTUELNO.ME.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve