Petak, 3 Decembra, 2021
Rubrika:

I sjutra isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži ugradnje brojila , saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu, onova brojia će dobiti Klikovače, a u Podgorici, R. Petrovića, Žabljačka, Nikole Lopičića, Orijenska i Kakaricka gora.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, bez struje će biti željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati, struju neće imati Bratonožićka ulica, dio naselja oko groblja u Zagoriču, zgrade Holandske sestre, dvije zgrade iza njih kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič.

Od devet do deset sati i 30 sati minuta, bez struje ostaće dio ul. Miloja Pavlovića.

Na Cetinju, od sedam do 17 sati, struju neće imati Oćevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo,Ulići, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

U Danilovgradu, od osam do 18 sati, bez struje Most Radovića i dio Klikovača.

U Nikšiću, od osam do 13 sati, bez struje će biti cijela Župa Nikšićka i Rudnici Boksita, a od deset do 14 sati, Ulica Manastirska.

Bez struje, od osam do 15 sati, biće Mokra Njiva, Zavrh, Brezovik, Gornje Polje, Rastovac, Vir, Šume, Prisoja, Vrzipov Do, Presjeka, Čeline, Srijede, Miločani, Zavraca, Sjenokoi i Mljekara.

U istom terminu, bez struje će ostati Balosavi, Tupan, Klenak, Štrpca, Dolovi, Dubočke, Marina glavica, Velimlje, Prigradina, Bijelovići, Podljut, Renovac, Macavare, Miljanići, Čista Vlaka, Prijeka Ljut, Cerovačka glavica, Krtine, Garevac, Crni Kuk, Zanuglina i Somina.

Bez struje, od osam do 18 sati, će biti Spila, Zagora, Okolišta, Osječenica, Grahovac, zaspal, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Gornje Polje, Potkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo i Rokoči.

Od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati kompletan Dalekovod Nikšić-Grahovo, sela Spila, Savino brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo.

U Plužinama, od osam do 15 sati, struju neće imati Crkvičko Polje, Kolo, Jerinići, Nikovići, Bojati i Kneževići.

U Ulcinju, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Ada Bojana, a od osam sati i 15 minuta do devet sati i 15 minuta, naselje Kodre, Kolomza, Pekara Kodre, Pistula, Zoganje , Darza, Briska gora, Ćurke i Sutjel.

U Kotoru, od osam do 18 sati, bez električne nergije biće Kavač, Trojica, Grbalj Servisna Zona, Naselja gornjeg Grbalja, Radanovići, Krimovica i Bigova (prekid u napjanju u trajanju do 45 min u vremenu izvođenja radova).

U Herceg Novom, od osam do 13 sati, bez struje ostaće dio potrošača oko Novosadskog odmarališta, a od devet do 11 sati, Novi, Baošići i dio potrošača na donjem putu.

Bez struje, od 11 do 17 sati, biće Igalo dio potrošača oko Eko potrol pumpe u Igalu (kratkotrajni prekidi do 15min u vremenu izvođenja radova).

U Pljevljima, od osam do 18 sati, struju neće imati seosko područje Bakrenjače i Donja Rudnica.

Na Žabljaku, od devet do 19 sati, bez struje biće Timar, Slatina, Mljetičak i Dobra Sela

U Plavu, od osam do 18 sati, struju neće imati selo Prnjavor, a od devet do 14 sati i 30 minuta, dio sela Meteh.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Rovca i Kaludra.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati selo Crnča.

U Bijelom Polju, od osam do 16 sati, bez struje ostaće Crnca, Radulici, Godijevo, Godusa, Crhalj, Kradenik, Sipanje, Licine, Susica, Korita i Nedakusi .

U Mojkovcu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Štitarica, a od osam do 17 sati, željeznička stanica, Pumpa Tara, Bjelojevići, Ambarine, Pržišta, Selista i Matovine.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje će biti Dulovine, Rečine, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske Vranestica i Krisev Lug.

Najnovije

Mitrić: Ustav je jasan, izbori su provjera volje građana, a ne njihova prevara

Izjave pojednih poslanika aktuelne parlamentarne većine da će oni koji budu eventualno glasali za prijedlog opozicije o izglasavanju nepovjerenja Vladi Crne Gore promijeniti izbornu...

Mihailo: Popovi SPC krštene Crnogorke i Crnogorce upisivali kao Srbe ili Srpkinje

Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi svakodnevno se javljaju Crnogorke i Crnogorci kršteni u Srpskoj crkvi, kojima su sveštenici koji su ih krstili, u rubriku nacionalnost, upisivali...

Leks specijalce plaćaju građani koji zarađuju duplo manje od njih

Vlada je, pohvališe se, usvojila prijedlog zakona da iz budžeta isplati 12 miliona eura za, kako su proračunali, 650 penzionisanih metalaca i rudara. Pravo...

OBEĆAO PA SLAGAO Nema sjednice Vijeća za nacionalnu bezbjednost: Sekulović i Brđanin jači od...

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić obećao je 11. novembra da će sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost biti održana 22. novembra, na kojoj bi se razmatrao...

ZLOUPOTREBA Momo Koprivica službenim autom Skupštine u kampanji za izbore u Mojkovcu: Hoće li...

Funkcioner Demokratske Crne Gore Momo Koprivica koji sebe predstavlja kao legalistu uhvaćen je u zloupotrebi. Sinoć je u Mojkovcu ispred jednog objekta fotografisan automobil registarskih...

Najčitanije

Povezano

Predstavnici CEDIS-a posjetili Elektrodistribuciju Srbije: Dogovorena kontinuirana saradnja i razmjena iskustava

Izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović sa saradnicima boravio je u radnoj posjeti Elektrodistribuciji Srbije. Kako je saopšteno iz CEDIS-a, domaćin posjete u ime EDS-a bio...

CEDIS: U oktobru privedeni kraju projekti milionske vrijednosti

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u oktobru preuzeli ukupno 202.392.527 kWh električne energije, što je na nivou ostvarene potrošnje tokom istog perioda prethodne godine. Najviše...

Čelanović o situaciji u CEDIS-u i EPCG: Mora da je ovo dio ”Maršalovog plana”

Tako se bori protiv partijskog zapošljavanja! Bravo za eksperte, bravo za parlamentarnu većinu! Baš se radi “po dubini”!, poručio je predsjednik kotorskih Socijaldemokrata Miloš...

CEDIS u minusu 3,4 miliona, ToMontenegro 2,6 miliona eura, najveći pad EPCG-a

Predstavnica Odjeljenja za unapređenje korporativnog upravljanja u Ministarstvu kapitalnih investicija Ana Tošanić – Radunović kazala je da je od 20 privrednih društava u većinskom...

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve