Petak, 12 Jula, 2024
Rubrika:

HIT VIDEO: Kratak pregled velikosrBskog mitomanskog ludila

''Srbi sa Balkana stigli su do Indije i danas u Indiji ima 100 miliona Srba'', ''Isus je govorio na srpskom i to je opštepoznato'', ''Vikinzi su bili Srbi'', samo su neke od suludih konstatacija od kojih se gradi moderna velikosrBska mitomanija.

Mitomansko ludilo velikosrpskih nacionalista i profesionalnih Srba nema granica, a dokaza za ovu tvrdnju ima u izobilju.

Ajde što velikosrpski paraistoričari-mitomani prisvajaju ne samo Crnu Goru, već i sve okolne države kao srpske, oni takođe smatraju da ”svi bijeli narodi vode porijeklo od Srba”.

Ova konstatacija bila je naslov jednog teksta u kome se navodi da su  ”Srbi nesumnjivo najbrojniji narod predhrišćanskog svijeta”, kao i da su ”bili naseljeni na ogromnom prostranstvu od Britanskih ostrva do rijeke Ind, od Atlantika do Tihog Okeana, od Skandinavije do Afrike”.

Poznato je da većina Srba zadojena bolesnom nacionalističkom propagandom gotovo uopšte ne vjeruje svojim istoričarima, već imaju tu sklonost da vjeruju mitomanskoj propagandi koja je postala mainstream u ovoj državi koja propada pod autokratsko-kriminalnim režimom Aleksandra Vučića.

U videu koji danas objavljujemo možete pogledati kompilaciju ”najupečatljivijih” mitomanskih fantazija inspirisanih potpunim ludilom, a u koje nažalost vjeruje veliki broj Srba u kojoj god se državi nalazili.

”Srbi sa Balkana stigli su do Indije i danas u Indiji ima 100 miliona Srba”, ”Isus je govorio na srpskom i to je opštepoznato”, ”Vikinzi su bili Srbi”, samo su neke od suludih konstatacija uvrštenih u ovaj video od kojih se gradi moderna velikosrBska mitomanija.

Pogledajte:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
02.07.2024-08:22 08:22

Sve je istina živa! Srbi su najstarija živa bića koja su nastala iz “Velikog praska” pre 13,8 milijardi godina!!! Prve amebe već od rodjenja počele su da pričaju Srpski (?), koji je bio jedini i glavni jezik medju svim amebama u raznim Kosmosima! Srpski big Vid, koji je bio najintelegentnija ameba, odlučio je da od ameba napravi ljude koji će se zvati “Srbi”, i da ih pošalje na stotine planeta da pljačkaju, siluju, ubijaju, otimaju sve od drugih i uvode svuda četničku ideologiju!! Srbi amebe, stigli su na Zemlju prije 480 hiljada godina! Spustili se prvo u Tibet, Indiju, dje… Pročitaj više »

Brano jancic
02.07.2024-23:10 23:10
Reply to  Seoca

Sa kakvim budaletinama treba polemisati…izvadite DNK …vama su braca Sulejman Demirel…Bulent Edzevit…Erdogan….504 godine prve bracne noci…

Oscar
02.07.2024-12:31 12:31

I Aboridžani u Australiji su srbijanci, koji su došli tamo iz okoline Stepojevca….

Bokinjo
02.07.2024-13:28 13:28

A ti si Italijan posto ti je djed

Sao roma babo
02.07.2024-21:19 21:19

Rakovic je viking egipcaanskog poriiijekla

Krsto
03.07.2024-01:28 01:28

Cuveni srBski naucnik Dr Masinbravar J-ovan Deretic objasnio je kako je postao univerzum…
I pocetku bEse rec..I Rec bese u Ludog Miljojka Srbina iz Mrcajevaca…
Miljojko jednom napuni kazan dzibrom i zalozi vatru da ispece rakiju..Cevi behu zacepljene ,kazan eksplodira i tako nastade BIG BANG ili VELIKI PRASAK od koga postade svemir…

Krsto
03.07.2024-01:39 01:39

Nemanja Kusturica sin Murata kako to lijepo zvuci na Turskom Nemanja Muratoglu.,,,Kustur na Turskom znaci ptica [selica] a rahmetli Murat koji je ime dobio po Sultanu Muratu je sinu dao ime Emir tj Princ…Nemanjini preskupi filmovi vec 20 godina ne valjaju ni za K**** a on hapa pare lopatom od srbijanaca…veliki SRBIN za VELIKE PARE…On njima srBstva i sarenih laza oni njemu pola planine i pola Andric grada..To sto nije posrbio nikog zivog se ne racuna..Jer je uspio da posrbi mrtvog IVU ANTUNA ANDRICA..Ivo svakako ne moze ustati iz groba da Nemanji pomene blizu familiju..