Ukoliko ste se nadali da nakon završnice “Game of Thrones” kojom većina fanova nije zadovoljna, slijedi neki nastavak serije, iz HBO potvrdili su da nema nikakvog nastavka.

Predsjednik HBO-ovog programa Kejsi Blojs izjavio je u intervjuu za “The Hollywood Reporter” da apsolutno neće biti nastavka priče o Igri prijestola.

Megapopularna televizijska serija, bazirana na knjigama Džordža R.R. Martina koje su ekranizovali reditelji Dejvid Beniof i D.B. Vajs završena je u ponedjeljak, ostavljajući brojne fanove nezadovoljne.

Mnogima koji žele više i nadaju se bilo kakvom nastavku priče, Blojs svojim izjavama ruši sve snove.

“Beniof i Vajs davno su donijeli tu odluku i sve rade upravo onako kako su planirali”, rekao je Blojs.

Na pitanje postoji li bilo kakva mogućnost da barem lik Arje Stark i njene putešestvije zapadno od Vesterosa dobiju svoj nastavak, Blojs je bio jasan:

“Ne, ne, ne. Ne želim likove iz ovog svijeta koji su predivno kreirali staviti u neki drugi svijet koji će neko drugi kreirati. Želim da ovo bude umjetnički komad koji imaju”.

Međutim, samo zato što je isključena priča o nastavku, to ne mora da znači da fanovima neće biti dostupno još “Game of Thrones” sadržaja. Blojs kaže da postoje tri projekta o prekvelima. Da li to znači da će fanovi dobiti još tri pogleda u Martinov svijet?

“Ko zna?! Ja o tome ne odlučujem, niti to isključujem”, istakao je Blojs.

Komentari

avatar