Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

GOVEDO ZAPRIJETILO TUŽBOM PORTALU AKTUELNO: Želim javno izvinjenje jer ste me poredili sa nepismenim, pripejd medijskim reketašem!

Govedo od Uredništa portala Aktuelno traži da se javno izvinimo za svu kompromitaciju i patnju koju smo mu nanijeli ''višegodišnjim poređenjem sa sumnjivim individuama sklonim promociji kriminala u lukrativne svrhe''

Uredništvo portala Aktuelno dobilo je prije nekoliko dana pismo u elektronskoj formi od simnetalskog rasplodnog goveda koje se predstavilo kao Sima (Simental) Govedović, u kojem se navodi da će pokrenuti prekršajni postupak protiv naše medijske kuće za povredu časti i ugleda, kao i za izazivanje teških duševnih bolova.

Kao razlog za eventualno pokretanje tužbe Govedović navodi ”teške duševne patnje” koje su izazvane njegovim konstantnim dovođenjem u isti kontekst sa, kako stoji u pismu, ”nepismenim, iskompleksiranim, medijskim reketašima iz jedne paramedijske ispostave bliske SPC i dorćolskim šanerima”.

Govedo od Uredništa portala Aktuelno traži da se javno izvinimo za svu kompromitaciju i patnju koju smo mu nanijeli ”višegodišnjim poređenjem sa sumnjivim individuama sklonim promociji kriminala u lukrativne svrhe”.

Portal Aktuelno, u skladu sa pravilima novinarskog kodeksa, u cjelosti prenosi pismo govečeta Sime Govedovića koje je stiglo na našu adresu:

Poštovano uredništvo portala Aktuelno,

Već devet godina mirno i skromno živim na obroncima Bjelasice, pasem travu, obavljam težak posao plođenja rasnih simentalskih krava i svaki dan pokušavam da živim u skladu sa načelima poštenog i nadasve domaćinskog stila života.

Stoga sam bio zgranut kada sam početkom septembra saznao za okolnosti koje su duboko potresle moju napaćenu goveđu dušu, a vezane su za pisanje vaše medijske kuće.

Naime, iz razgovora sa mojim sunarodnicima sa pašnjaka, drugim govedima, volovima, kravama, čak i pripadnicima koza, ovaca, konja, ali i planinske divljači, saznao sam, za mene izuzetno traumatičnu okolnost – da moje, i ime moje plemenite vrste, dovodite u isti kontekst sa obezduhovljenim, kriminalnim, isfrustriranim sktrukurama ogrezlim u paramedijsko reketiranje i veleizdajnički rad protiv države!

Konkretno, u desetinama tekstova dovodite me u vezu sa najgorim i najnepismenijim pripadnikom tih paramedijskih kriminalnih struktura, čije ime ne želim da izgovorim iz higijenskih razloga.

Pominjanje mog i imena moje vrste u istom kontekstu sa indvidualnim biološkim entitetom, koji samo naizgled ima sve karakteristike ljudskog bića, a koje se bavi najprljavijim radnjama, izazvalo je u meni revolt, koji je prerastao u duboku duševnu patnju. Kasnije i u apatiju i depresiju zbog čega nijesam mogao da obavljam svoj posao plođenja rasnih simentalskih krava.

Poštovano Uredništvo, zaista nije korektno porediti me sa individuom za koju se vezuje medijsko reketiranje, ucjenjivanje političara, pritisak na tužilaštvo, sudove, ucjenjivanje biznismena, saradnja sa velikosrpskim i proruskim partijama za stotine hiljada eura, saradnja sa takozvanom SPC…

Pogodilo me što me u istu ravan stavljate sa nepismenim ološem koji je izdao sve što je izdati mogao osim sopstvenog stana; koji je preko svojih medijskih vojnika godinama izmišljao i naduvavao najrazličitije nepostojeće „skandale“, podigravajući pri tom raznim opskurnim grantožderima, četnicima, popovima i beogradskom „medijskom“ i udbaškom ološu.

Poredite me sa biološkim entitetom lišenim bilo kakvih moralnih načela koje je promovisalo lica iz kriminogenog miljea, i stalno držao otvorenom sezonu skandalizatorskih hajki na ljude koji nijesu željeli da plate reket.  Sve me ovo još više potreslo kada uzmemo u obzir da je medijski koncern za koji radi taj biološki entitet, indirektno odgovoran za minimum tri ubistva!?

Najviše me, međutim, pogodilo što me poredite sa osobom poznatom kao ”silovatelj papira”, za koju je nerazdvojno povezan epitet – ”nepismenost” i kojoj ne smeta da izmišlja nekakav ”transsimptomatski, ili nesimptomatski nacionalizam” da bi opravdala sramnu veleizdaju države!

Takvim ”osobama” sa kojim me poredite je čast da rade protiv crnogorske države i nacije i aktivno podržavaju destrukciju Crne Gore, kreirajući  u tu svrhu pripejd veleizdajničke petokolonaške političke ispostave koje će da igraju na kartu nezadovoljstva jednog dijela građana.

U istu ravan me stavljate sa licem kojem ne smeta što ih velikosrpstvo koristi kao petu kolonu u borbi protiv Crne Gore, dok oni uveliko glorifikuju četništvo.

Poštovano Uredništvo portala Aktuelno,   

višegodišnjim poređenjem sa sumnjivim individuama sklonim promociji medijskog kriminala u lukrativne svrhe, za koje se vezuju sva ostala gore navedena nepočinstva i još mnogo štošta, nanijeli ste mi veliki duševni bol, i doveli me na rub moralne kompromitacije.

Stoga, da bi izbjegli eventualnu tužbu za povredu časti i ugleda, ljubazno Vas molim da se izvinite, ili se makar uzdržite od korišćenja moga i imena moje vrste, ako u narednim tekstovima budete pisali o medijsko-reketaškim, polupismenim, isfrustriranim silovateljima papira.

Unaprijed zahvalno,

Simentalsko rasplodno govedo

Sima Govedović

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistični osvrt na društveno-politička zbivanja. Eventualna podudarnost sa osobama iz stvarnog života je slučajna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

17 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
13.09.2022-06:50 06:50

Aktuelno kumim vas bogom Pustite Govedo neka pase po Bjelasici -Reketiranje-se-i-dalje-isplati .

cetinje
13.09.2022-07:13 07:13

Ovo govedo na slici sa “usnim markama”je KRAVA muzara i korisna je za razliku od Krusevackog(Serbia) GOVEDA Ivanovic Zeljka koji ne vrijedi BOBA jer je Krusevacko Govedo SMECE,dakle,nema toga reciklaznog dvorista koje moze smece Ivanovic preraditi u nesto korisno. Evo neka Govedo mene tuzi za ovu istinu pa cu ga “isplatiti”boksovima iako imam 70 godina starosti.

Ne razumijemo
13.09.2022-07:32 07:32

O čemu se ođe radi? Ko je govedo?

Sasa
13.09.2022-08:20 08:20

A ti cim ne shvatas.

Ej
13.09.2022-08:43 08:43

Cetinje/Gagi/@
Koće tebe da tuži kad od penzije nemožeš ni kafu popit u kafanu a ni tkz novine “Pobjedu” kupit a burek sa mesom ti je pravi luksuz. I to bez jogurta.

Stipe
13.09.2022-08:53 08:53
Reply to  Ej

Uglavnom su svi takvi pa moraju honorarno da botuju po portalima za sendvič. Sve veliki stručnjaci koje pas nema za šta da ujede.

Max
13.09.2022-10:43 10:43
Reply to  Stipe

Bolje i nemati za burek i biti posten,nego lopov,svercaros,reketas i kriminalac.Drago nam je sto imas puno para,ali ipak si bot.Cudno.

Ha20
13.09.2022-11:43 11:43
Reply to  Max

Postovani gospodine mislim da ljudi koji imaju para i dobru ekonomiju ne ponizavaju nikoga. Ova splacina to radi vjerovatno samo da bi dobila malo paznje u svome jadnom zivotu. Usamnjenost i bijeda su cudan fenomen koji je tjera da pobjegne od stvarnosti i ponizavajuci druge ali joj to nekako ne prolazi na ovome portalu.

Za Ha20
13.09.2022-13:33 13:33
Reply to  Ha20

I voda je bogastvo ali ali nije ako ispunjava 1/2 moždane duplje.

Ha20
13.09.2022-21:26 21:26
Reply to  Za Ha20

Jel to Sarica opet salta na novi profil ? Hahahaha !!

Sekićanin
13.09.2022-10:00 10:00

Moram vas ispravit, simental je rasa sa pravom genetikom. Kod ove vrste koja ima tanko porijeklo(pedigre) koristi se naziv domaće šareno goveče.

Bot
13.09.2022-11:32 11:32

Koliko govora mržnje kod Vas. Smanjite mallo ljudi, od toliko zla izašće vi na zdravlje.

Ha20
13.09.2022-12:24 12:24
Reply to  Bot

A ti boticu siris ljubav na ovome portalu zar ne ? Hahahahaha !!

Moris
13.09.2022-13:06 13:06

Aktuelno bravo !
Tako se radi zarad višeg cilja.
Istine i razotkrivanja.
Ova fukara samo može da tužaka i da prijeti sudijama potkupljivim.
On je najveće beščašće koje postoji.

Paf
13.09.2022-21:02 21:02

A što govedina može bit no govedina?

Tara
13.09.2022-21:06 21:06

Satire..su satire –dozvoljeno izjasnjavanje..jedino ako neko misli da je Govece….iako nas hrani..i jos dobrocudna zivotinja..

Tihana
14.09.2022-01:38 01:38

Čačansko “common” goveče. Ono sa rojevima muva oko očiju