Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Filmski centar produžio konkurs za sufinansiranje filmova: Novi rok do 17. februara

Pravo učešća na konkursu za sufinansiranje proizvodnje kinematografskih djela imaju pravna lica upisana u CRPS sa osnovnom djelatnošću proizvodnja kinematografskih djela, najmanje šest mjeseci prije objavljivanja konkursa i koja ispunjavaju uslove utvrđene konkursom i pravilima

Filmski centar Crne Gore produžio je rok za konkurse za dodjelu sredstava za sufinansiranje proizvodnje kinematografskih djela u 2022. godini, do 17. februara do 12 sati.

Aplikanti, kako su podsjetili iz Filmskog centra, mogu da konkurišu u kategorijama za dugometražni igrani film (potkategorije: debitantski film, žanrovski film sa komercijalnim potencijalom, niskobudžetni film); kratkometražni igrani film; dugometražni i kratkometražni dokumentarni film; filmovi u proizvodnji; animirani filmovi i manjinske koprodukcije.

Pravo učešća na konkursu za sufinansiranje proizvodnje kinematografskih djela imaju pravna lica upisana u CRPS sa osnovnom djelatnošću proizvodnja kinematografskih djela, najmanje šest mjeseci prije objavljivanja konkursa i koja ispunjavaju uslove utvrđene konkursom i pravilima.

Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu Filmskog centra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve