Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

EROTSKA ISPOVJEST: Odmah sam ga stavila u usta i on je počeo da raste, ali…

Možda sam ja, što naš narod kaže, uspaljenica, ali od kada sam stasala za seks, maštala sam isključivo o velikim penisima. Poslije tri-četiri standardna srpska primjerka, trefio me je “bingo” – dečko za kojeg nikad ne bih rekla da ima pozamašnu alatku me je veoma prijatno iznenadio

Poslije drugog izlaska sam završila s njim u krevetu, i kada je skinuo gaće samo što se nisam onesvijestila. Pred mojim očima klatilo se čudo od bar 17 santimetara u opuštenom stanju!

Toliko mi je bio lijep da sam ga odmah stavila u usta i počela da radim ono zbog čega su me obično hvalili. I njegov “piton” je počeo da raste. I raste. Poslije samo nekoliko minuta, imala sam u rukama muško “blago” od sjajnih (odokativno) 23 santima, a otišao je i u širinu.

Brzo sam ga privukla i rukom ga usmjerila tamo gdje treba. I krenulo je fantastično. Međutim, poslije nekoliko minuta sam primijetila da užitak i nije baš savršen. Jer, njegova alatka je bila, kako da kažem, suviše sunđerasta. Osjećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgazam doživjela.

Poslije još nekoliko pokušaja, raskinula sam s njim. Čula sam i ranije da momci sa velikim penisima imaju taj problem – jednostavno, nema dovoljno krvi da to bude tvrdo.

Sad jurim samo majstore koji imaju ono što svakoj ženi treba – penis, tvrd kao kamen. A i vrijeme mi je da se udam, a za to je ipak važna i duša.

Izvor: Srbijadanas.com

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve