Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Diplomatski kauboj između ”dvije svetosavske brade”

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje portal Aktuelno iz izvora iz duboke mreže, za stavljanje Hila pod velikosrBsku kontrolu bilo je potrebno dejstvo dva najjača hipnotičko-magijska operativca SS – Prvoslava Perića i hodajućeg sveca takozvane SPC, velikog vrača Vasilija Kačavende. Ritual je pojačan čudesnom litijom koju je najiskusniji svetosavski vrač Velibor Džomić čuvao specijalno za ovu priliku.

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Beogradu Kristofer Hil već duže vremena radi kao agent ”srpskog sveta” u službi Aleksandra Vučića, i čini sve da pomogne srpskom autokrati da Crnu Goru pretvori u velikosrpsku koloniju.

Kako smo već pisali, u prilog toj tvrdnji ide i to što je Hil bio glavni zagovornik da se što prije potpiše ‘temeljni ugovor’ sa zločinačkom svetosavskom sektom (SS) poznatom pod akronimom SPC.

Upravo je Vučićev omiljeni ambasador, po nalogu Porfirija Perića pritiskao Abazovića da što prije stavi potpis na dokument sa SS, a kontroverzni premijer poznat po svojoj maloumnosti, nije časio časa i poslušao je savjet Hila koji je preuzeo ulogu prvog diplomatskog operativca u službi nacionalističkog Beograda.

Vučić čestita Hilu nakon što je američki ambasador primljen u klub ”srBski svet”

Za kontroverznog Abazovića ne čudi što je potpisao veleizdajnički dokument, jer je to bio samo jedan u nizu zločinačkih poteza čovjeka bez moralnih skrupula i intelektualne dubine koje bi mu omogućile da shvati obim svojih nepočinstava.

Hedonista Hil i ”Njujork na Balkanu”

Međutim, ostaju nedoumice zašto je Hil odlučio da postane ”diplomatski kauboj” i odmetne se od zvanične politike Vašingtona, pri tom podržavajući velikosrpski projekat beogradskog autokrate Vučića. 

Jasno je da je Hil, koga su u pojedinim krugovima već prozvali ”američki četnik”, diplomata koji je završio karijeru pa gleda da mu život bude što ugodniji.

U Beograd je doveo novu, mladu ženu, rekao joj je da je srpska prijestonica ‘Njujork na Balkanu’ i očekivao je da odatle šefuje regionom dok živi ugodnim životom. Sa pozicije lagodnog života odlučio je da sa trenutnim glavnim nosiocem ideje ”srpskog sveta” Aleksandrom Vučićem, sklopi dogovor ”Crnu Goru za Kosovo”, gdje bi podržao velikodržavne aspiracije srpskog autokrate ka Crnoj Gori, u zamjenu za priznanje Kosova od Srbije.

Kristofer Hil iz duboke mreže nadgleda potpisivanje ”temeljnog ugovora” za koje se tako žestoko borio

Jasno je da Hil hoda ’’po tankoj žici’’, jer je sve ovo što radi u potpunoj suprotnosti sa zvaničnom politikom Vašingtona. S obzirom da za razliku od Abazovića nije malouman i svjestan je posljedica koje može izazvati njegovo djelovanje, postavlja se pitanje – koja je mistična sila uzrokovala da postane pion ”srpskog sveta” i potrčko Aleksandra Vučića i Porfirija Perića.

Jak uticaj agenta SVR Perića i Kačavende

Javna je tajna da jak uticaj na Hila ima aktuelni direktor svetosavske sekte – Prvoslav Perić, operativnog naziva Porfirije, inače koordinator odnosa takozvane SPC sa obavještajnim službama i aktivni službenik ruske SVR (Spoljno obavještajna služba).

Iako je Perić poznat po svojim kriptohipnotičkim moćima, koje u kombinaciji sa ritualnom svetosavskom magijom u koju ga je uputio pravoslavni vrač Velibor Džomić, imaju jak uticaj na svijest ljudi, to ipak nije bilo dovoljno da se pod konotrolu stavi jedan as korupcionaške diplomatije kakav je Hil.

VRAČ DŽOMIĆ U TRENUTKU BACANJA MAGIJE NA ABAZOVIĆA PRIJE POTPISIVANJA ”TEMELJNOG UGOVORA”: ANĐIO-MANĐIO RUSKI PENDŽER! ABRAKADABRA! Sile svetosavske strave učinite da Jebaz bude zamućene glave! Dok temeljni ugovor ne potpiše, neka razuma ne gleda više! Dabogda ga stigla Amfijeva kletva, ako ne postane svetosavska metla! AKSIOS, AMIN!

Naravno, na Hila nije mogla presudno da utiče ni korupcionaška magija, jer je zagondžija iz američke prerije na nju odavno navikao.

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje portal Aktuelno iz izvora iz duboke mreže, za stavljanje Hila pod velikosrBsku kontrolu bilo je potrebno dejstvo dva najjača hipnotičko-magijska operativca SS – Prvoslava Perića i hodajućeg sveca takozvane SPC, velikog vrača Vasilija Kačavende.

Hil nemoćan pred ritualom ”dvije svetosavske brade”

Kako su kazali naši izvori, Hil nije više u mogućnosti da zadovolji mladu ženu, a njegovi snovi o Beogradu kao ”balkanskom Njujorku”, pali su u kanalizacioni odvod zajedno sa snovima o ”Otvorenom Balkanu”.

Operativna jedinica SS procijenila je da je u takvom stanju Hil veoma ranjiv i na njega isporučila jak desant svetosavske magije, pojačane magičnim rastvorima vlaških proročica sa kojima službenici SS direktno sarađuju.

”Za egzekuciju magijskog desanta na Hila bili su zaduženi Perić i sveti Kačavenda lično. Sve se odigralo munjevito! Kačavenda je stao iza Hila, što je, zbog reputacije velikog sveca SS, američkog ambasadora odmah hipnotisalo. Ispred njega je stao Perić i približio mu bradu inpregniranu jakim mirisima tamjana, bijelog luka, šljive i svetosavske gibanice” rekli su naši izvori.

Prvosveštenik svetosavske sekte, moćni crni mag i saradnik ruskih obavještajnih službi Porfiirije Perić

Kako objašnjavaju, u pitanju je bio ubitačni ritual SS poznat kao ”dvije svetosavske brade”. Ritual je pojačan čudesnom litijom koju je najiskusniji svetosavski vrač Velibor Džomić čuvao specijalno za ovu priliku.

”Dok su Perić i sveti Kačavenda u centrali SS u Beogradu držali Hila u sendviču popovskih brada impregniranih mirisom hilandarskog tamjana, bijelog luka, šljive i gibanice, Velibor Džomić je u susjednoj prostoriji uz 12 službenika SS, kao 12 apostola, vršio jaku svetosavsku litiju koja je specijalno čuvana za ovu priliku. Spekuliše sa da je ta litija imala veću ritualnu moć čak i od čuvenih litija iz 2020. koje je uz podršku pristalica iz okoline Kuča pokojni Amfilohije Radović izvodio ulicama Podgorice”, rekli su naši izvori.

Hil se zakleo na vjernost SS

Kako su kazali, Hil nije imao šanse, i nakon magijsko-ritualnog desanta zakleo se na vjernost SS, Periću i Aleksandru Vučiću.

”Takođe je rekao da nikad u životu nije osjetio aromu ljepšu od one kojom odiše popovska brada impregnirana mirisom tamjana, šljivovice, bijelog luka i svetosavske gibanice”, rekli su naši izvori.

Vasilije Vaske Kačavneda: Najveći duhovnik i hodajući svetac SS

Spekuliše se da je Hil još uvijek zombiran i da je njegova svijest u veoma krhkom stanju zbog udruženog dejstva svetog trojstva svetosavskog vračanja – Perića, Kačavende i Velibora Džomića.

”U ovakvom stanju Hil će za Vučića lobirati da pripoji Aljasku Srbiji, a kamoli Crnu Goru. On je nesretnik nesvjestan da Vučić neće nikad priznati Kosovo i da ga zavlači. Makar da je živ Ričard Holburk, možda bi on mogao da dopre do Hila i poništi štetno dejstvo jake svetosavske magije. Ovako je Hil u gotovo bezizlaznoj situaciji”, rekli su naši izvori.

Hil nije naučio ništa od Holbruka

Portal Aktuelno nastaviće da prati dešavanja na ritualno-metapolitičkoj sceni regiona, u nadi da ćemo uskoro čuti lijepe vijesti o izlječenju ambasadora Hila od dejstva malignog svetosavskog ritualnog upliva.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, u pojedinim djelovima nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
20.11.2022-13:41 13:41

Neozbiljno I neprimerno je da ambasadora tako velike I jake države nazivate kaubojom.

cetinje
20.11.2022-17:00 17:00
Reply to  Rovca

U pravu si,eto, ti ga “zamijeni”pa cemo tebe nazvati ono sto si BURO pa ti pitaj “nekoga”sto je BURO iz Rovaca,nja mali njaaa.

Tara
20.11.2022-17:05 17:05
Reply to  Rovca

Kauboja ima dovoljno u USA..cak je i to njihova tradicija..Problem je o zavjeri..mafiji i zlocinu..koja se instalira drzavi CG..Ovo je kriminal..sram ih bilo!

Naroz
20.11.2022-14:43 14:43

Dobro ste primijetili da je Kačavneda trenutno najveći duhovnik i hodajući svetac u SPC, to je nešto jako aktuelno medju srpskim popovima… Kako se nekada narod dijelio na Bitlse i Stonse, kauboje i indijance, partizane i četnike, milicajce i lopove, navijače Budućnosti i OFK Titograda, tako se medju srpskim klerom rasplamsala podjela na kačavendiste i pahomijevce… Ta je polarizacija toliko uzela maha da svakog časa može doći do cijepanja na dvije crkve. Inače kod nas Jaonikije pripada tvrdoj struji kačavendista, a Metodije i Kirilo naginju pahomiju. Kažu da je u pitanju dogmatska podjela tolikog stepena i inteziteta kao ona, da… Pročitaj više »

Tara
20.11.2022-17:07 17:07
Reply to  Naroz

za srbijance je osnov za prezivljavanje..kad nekome poture..lazi..ili otimaju..to je faca srbijanska..

cetinje
20.11.2022-16:58 16:58

Kako Vasilije “stimaje” Hilla,a sto bi mu ga sasio braco mila,a neka bi bez djavolje stete da mu oci iskoce.

Tara
20.11.2022-17:02 17:02

Dbro bi bilo da je to samo druzenje..ovo je teska zlocinacka zavjera..koja treba da se uputi ..zajedno sa slikama Pres'edniku USA..stim da vidi sta se sve radi iza njegovih ledja..ne samo gospon HIL..no i ona ambasadorka..Rajnke..

Trile
21.11.2022-10:05 10:05

Nabacila ga ova dva nepomenika na koplja pa ga roštiljaju

Pe Pera
21.11.2022-10:42 10:42

Svakojeh gluposti sam se nacitao, ali ova je jedna od najvecih !!!!

SrbNaQrtz
22.11.2022-02:35 02:35
Reply to  Pe Pera

Tako je kopile….eve pročitasmo upravo glupost :)))))