Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Depeche Mode objavio prvi singl sa novog albuma

Bend, koji je nakon smrti klavijaturiste Endija Flečera zvanično dvojac, upario je ovu sint-rok pjesmu sa spotom koji je režirao Anton Korbijn, njihov dugogodišnji saradnik, prenosi Citymagazine

Prošlo je više od četiri mjeseca nakon što je bend Depeche Mode najavio novi album „Memento Mori“, a sada su podijelili prvi singl pod nazivom „Ghosts Again“.

Bend, koji je nakon smrti klavijaturiste Endija Flečera zvanično dvojac, upario je ovu sint-rok pjesmu sa spotom koji je režirao Anton Korbijn, njihov dugogodišnji saradnik, prenosi Citymagazine.

Korbijn je takođe napravio naslovnu fotografiju za album „Memento Mori“, a on je režirao više od 20 spotova benda, među kojima su i „Policy of Truth“, „I Feel You“ i „Never Let Me Down Again“.

„Po meni, ‘Ghosts Again’ prikazuje savršenu ravnotežu između melanholije i radosti“, rekao je Dejv Gejn, dok je Martin Gor dodao:

„Rijetko se dešava da snimimo pjesmu koja ne može da mi dosadi i srećan sam što možemo da je podijelimo sa svima“.

„Memento Mori“, 15. po redu studijski album benda i prvi od izdanja „Spirit“ iz 2017. godine, biće objavljen 24. marta. Dan prije toga, bend kreće na turneju, prvo po Sjevernoj Americi, a potom i po Evropi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve