Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Dejan Lakić: Bečić i Bogdanović su me prevarili za novac, moj otac je funkcioner Demokrata, nevin leži u zatvoru!

Lakić tvrdi da su Bečić i Bogdanović pred izbore propagandni materijal štampali kod njega, a da se sad prave ludi, i nije ih briga za one koji su ih pomagali

“Moj otac Tihomir Lakić je član Glavnog odbora Demokrata u Podgorici, nalazi se ni kriv ni dužan u Spužu, a šefovi te partije Aleksa Bečić i Boris Bogdanović, koji nam pred izbore nijesu izbijali iz kuće, nijesu se udostojili ni da pozovu da pitaju za člana svoje partije. Mislio sam da su to časni momci, pa sam ćutao, trpio mnoge nepravde a sada sam odlučio da javno progovorim i o njima. Aleksa Bečić mi nikada nije platio štampu za izbore 2016. godine, kao ni brendiranje poslovnog prostora preko puta Vezirovog mosta do Fidije. Nije platio ni štampu promotivnog materijala Aleksandru Ivanoviću, takođe uhapšenom u montiranom slučaju utaje poreza. Njemu duguje, koliko znam, 180.000 evra za propagandni materijal”, poručio je Dejan Lakić, prenosi portal Borba.me.

Tihomir i Dejan Lakić , foto borba.me

Sramota je i bezobrazluk, dodaje on, da Bečić sve ovo vrijeme ne pita za Tihomira Lakića, člana odbora njegove stranke, nego ćuti o svemu tome. A kad njega neko mrko pogleda, onda kaže da je to napad na njega i stranku.

“>

“Slave Kongres, a ne pitaju za funkcionera svoje stranke. Jasno je sad kako će brinuto o narodu, kad ovako lijepo brinu o svojim članovima”, kaže Lakić.

“>

On tvrdi da su Bečić i Bogdanović pred izbore propagandni materijal štampali kod njega, a da se sad prave ludi, i nije ih briga za one koji su ih pomagali.

 

Bečić i Bogdanović

“Ne pitaju gdje im je član podgoričkog Glavnog odbora, moj otac Tihomir Lakić, a ne pitaju Bečić i Bogdanović, ni gdje je Aleksandar Ivanović, vlasnik štamparije koja ih je finansirala i poslovni prostor džabe dala. Poslao sam im informaciju da im je uhapšen funkcioner stranke, čovjek koji je teško bolestan. Kad su im trebali glasovi, nijesu izlazili iz naše kuće, a sad se prave ludi. Pozivam javno Bečića i Bogdanovića da se javnosti obrate povodom svega ovoga, a ja obećavam da ću se uključiti uživo i ispričati istinu. I još nešto želim da poručim Bečiću i njegovom potrčku Bogdanoviću. Sad mi je jasno, kao i mnogima, da njih interesuju samo glasovi i da su za glasove spremni da varaju i bave se prevarama. S Lakićima se više neće igrati, a kad otac izađe iz zatvora, u koji je nepravedno smješten, imaće šta da kaže, a nadam se da će javno vratiti člansku kartu Demokrata”, poručio je Lakić.

IzvorBorba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve