Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Dan: Pucano na Katnićevog kuma

Do pucnjave je došlo 5. marta oko 18.40 časova, a Tužilaštvo i Uprava policije se nijesu oglašavali povodom ovog slučaja, što navodi na sumnju da se možda cijeli događaj pokušava sakrriti od javnosti! Nije objašnjen ni motiv pucnjave odnosno ko je, čime se bavi i zbog čega je meta napada bio kum Milivoja Katnića, Dragan Zarubica

Podgorička policija ispituje okolnosti pod kojima je usljed pucnjave oštećeno vozilo Dragana Zarubice, kuma glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića. Na njegovom automobilu  “Smart” bijele boje nastala su dva oštećenja koja su, najvjerovatnije, od metka. Incident se dogodio početkom marta u Podgorici kada su, zasad nepoznate osobe ispalile hice u njegovom pravcu. Srećom, Zarubica nije povrijeđen u pucnjavi, piše Dan.

Do pucnjave je došlo 5. marta oko 18.40 časova. Iz Uprave policije i tužilaštva zvanično se nijesu oglašavali ovim povodom, a, prema saznanjima Dana, u toku je prikupljanje podataka kako bi se utvrdili detalji događaja, kao i koje je krivično djelo počinjeno kritičnom prilikom. Nezvanično Danu je potvrđeno da se sumnja da je meta napada bio Zarubica, ali da se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi dok se ne prikupe svi dokazi.

Katnićev kum je navodno napadnut u blizini tržnog centra Gintaš u Podgorici i nalazio se u automobilu koji se kretao kada je začuo pucanj. Odmahje primijetio da je pogođeno njegovo vozilo što je potvrdio i kada je izašao iz “Smarta”. Kako Dan saznaje iz istrage, nastala su oštećenja na haubi “Smarta” kojem je hitac probušio i gumu.

Zarubica je o događaju odmah obavijestio nadležne organe. Na lice mjesta, kako je Danu nezvanično saopšteno iz tužilaštva, ubrzo je stigao i glavni specijalni tužilac kojega je pozvao kum, ali koji nije učestvovao u istražnim radnjama.

Milivoje Katnić: “Ne mogu oditi tamo, nemam ti znanja!

Policija je dolaskom na lice mjesta blokirala ulicu.

Kako Dan saznaje, izuzeto je nekoliko dokaza koji su upućeni na vještačenje, ali još nije sa potpunom preciznošću utvrđeno šta se tačno dogodilo tom prilikom.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve