Četvrtak, 8 Juna, 2023
Rubrika:

Ćerke Krivokapića u provodu po Beogradu u vozilu Vlade: “Splavovi, flaše Moeta, a građani plaćaju”

Na Tviter nalogu ''Arhiv Državne bezbednosti'' objavljene su fotografije automobila za koji se tvrdi da pripada Vladi Crne Gore. Ali objavljena je i slika iz provoda premijerovih ćerki.

Ćerke crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, Jelena Krivokapić Šmigić i Milena Krivokapić već mjesecima su u fokusu javnosti. Malo ih prozivaju politički oponenti njihovog oca u Crnoj Gori, malo beogradski tabloidi, ali sve u svemu one se trude da žive udobnim životom na visokoj nozi. I to u srpskoj prijestonici.

Nedavno je lider PZP Nebojša Medojević saopštio da “ćerka premijera vodi PR države”.

“Krivokapićeva djeca vode državu. Ona koja vodi kozmetički salon. Mislim to je pošten posao, ali ona ne može da vodi PR jedne države”, rekao je Medojević.

Život u Beogradu

Ćerke Krivokapića žive i rade u Beogradu, a sada su već stekle status zvijezda u tamošnjoj javnosti, prije svega jer je zvanični politički vrh Srbije razočaran u politiku njihovog oca.

Stoga nije ni čudo što se svaki njihov korak prati. Na Tviter nalogu ”Arhiv Državne bezbednosti” objavljene su fotografije automobila za koji se tvrdi da pripada Vladi Crne Gore. Ali objavljena je i slika iz provoda premijerovih ćerki.

Na nivou

-Večeras se ugrožavamo kao ćerke Zdravka Krivokapića. Znači službena mečka, beogradski splavovi, flaše Moeta. Službeno vozilo Vlade Crne Gore. Razvozi ćerke Zdravka Krivokapića.
Po Beogradu, naravno. Klubovi, restorani. Ovde su najbezbednije. Crna Gora plaća sve – piše u Tviter objavi.

Kako se tvrdi, ćerke Krivokapića cijelo vrijeme koriste automobil Vlade Crne Gore, a troškove za to plaćaju građani Crne Gori.

Podsjetimo, ćerke Krivokapića Jelena i Milena Krivokapić su se nedavno javno oglasile nakon, kako kažu, hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima uz poruku da se ne osjećaju bezbjedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

One su istakle da su veoma razočarane zbog toga što ih neko protjeruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj, te da će, u konsultaciji sa porodicom i bezbjedonosnim službama Crne Gore, procijeniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

Reagujući na natpise u beogradskim tabloidima, koji su njihovog oca opisali kao “izdajnika” i “čovjeka koji pljuje Srbiju”, a njih kao djecu premijera Crne Gore koja, uprkos tome, imaju poslove u Beogradu, Jelena i Milena Krivokapić navele su da su odmah nakon završenih studija pokrenule posao u Srbiji i zasnovale porodice, ali da se zbog hajke koja je pokrenuta protiv njih ne osjećaju bezbjedno u srpskoj prijestonici.

-Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dvije lično, učinila da se ne osjećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji neizvestan. Ovo što rade tabloidi je ono što može da vidi sva javnost i Srbije i regiona, ali mi nismo suočene samo sa medijskim linčom. O svemu smo obavijestile institucije koje se bave bezbjednošću u Crnoj Gori. Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u Crnoj Gori procjenjuju našu bezbjednost – poručile su ćerke Krivokapića.

Reagovao je MUP Srbije, kojeg vodi ministar Aleksandar Vulin, koji je upravo nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu rekao da je “Zdravko Krivokapić posljednji put razočarao Srbe” i predložio da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju, te da njihove porodice viđaju u Crnoj Gori.

Srpski MUP je istakao da je provjerama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbjednosti ćerki predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića. Uz to, srpska policija, s obzirom na to da je riječ o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, preduzima mjere njihovog obezbjeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. One se do sada policiji nijesu požalile da se osjećaju ugroženo u Srbiji.

Tabloidi o ćerkama

Beogradski tabloidi nedavno su objavili tekst o Krivokapićevim ćerkama i biznisu koji su razvile u srpskoj prijestonici. O tome je Kurir, jedan od omiljenih tabloida predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kurir navodi:

Jelena Šmigić (eks Krivokapić), najstarija ćerka crnogorskog premijera, vlasnica je salona za njegu ljepote na Voždovcu, a u njemu radi i Krivokapićeva mlađa ćerka Milena.

Premijer Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uzeo je pelcer od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića – pljuje Srbiju, a porodica mu živi u Beogradu i zarađuje od tih istih Srba.

Kako Kurir saznaje, ćerka Zdravka Krivokapića – Jelena Šmigić, doktor medicinskih nauka, vlasnica je salona lepote na Voždovcu i radi u njemu, a deo tima ovog salona je i njena rođena sestra Milena Krivokapić, magistar farmacije i specijalista kozmetologije.

Sve protiv Srbije 

Kurir svoju kritiku upućenu trenutnom crnogorskom premijeru definisao je sljedećim stavom:

“Malo ko je tom brzinom razočarao sve oko sebe kao Zdravko Krivokapić – u fotelju premijera je seo rečima da će odnose Srbije i Crne Gore vratiti korenima, da bi potom u mesec dana odbio da potpiše Temeljni sporazum države i SPC, usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, poručio Srbiji da se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore. Za to vreme, njegove ćerke žive i rade u Beogradu.

Prema zvaničnoj biografiji, Krivokapić ima petoro dece, od čega dve ćerke – Jelenu i Milenu, a obe, prema rečima našeg izvora, žive i rade u Beogradu. Jelena Šmigić (udato), prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, vlasnica je salona koji je osnovan u aprilu 2016, a Šmigićeva je i njen zakonski zastupnik. Porod toga, ona i radi u pomenutom salonu. Kako je navedeno na sajtu ovog salona, Šmigićeva je tu da pruža savete iz oblasti ‘stetske medicine i mršavljenja’”, navodi se u Kurirovom tekstu.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

11 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar Pan
10.07.2021-08:01 08:01

Eto ih naredne sezone u Parovima ili Zadruzi. Tata će im se pridružiti na zimu kada bude (konačno opet) običan građanin.

Rovca
10.07.2021-08:22 08:22

One su sticene osobe i imaju pravo na zastitu. Kurir su novine koje ostupaju od novinarskog kodeksa .Đecu treba puštiti na miru čija su gođ.

gagi
10.07.2021-10:33 10:33
Reply to  Rovca

Jeli ti “dosla struja” buro sa katuna Rovackih.

Za gagija
10.07.2021-16:03 16:03
Reply to  gagi

Gagi nije struja dosla . Sta vam je to buro ?

Milena
10.07.2021-08:52 08:52

Najpostenija vlada,kako rece Krivokapic,puna kao brod,sve posteno zaradil isve prevarant do prevarantna,a jos tkzv, vjerujuci narod

Andjela
10.07.2021-09:47 09:47

Tatu boli svaka njena suza, sram te bilo Podoljubu,izigravas majku Terezu a samo lazi kuljaju iz tvojih usta!

džudović
10.07.2021-11:37 11:37

Bivši ambasador Božović pozdravlja Miloša i kaže da ne brine za sestre. Njegovi brinu o njima.

KLEMENTINA
10.07.2021-12:23 12:23

Sve im zaludu, oni su bijeda u dusi/ i to vjerujucoj/

KLEMENTINA
10.07.2021-12:31 12:31

Sladja bi im bila voda sa CUCKIH IZVORA /da im moze bit/ no sva pjenusava vina ovoga svijeta.

Strme
10.07.2021-18:34 18:34

Koje li su..jel one 2 u daljini sto sjede, al ne vidi se koja je boca, jel to ljudi Moet ??

cedo
10.07.2021-22:35 22:35

povuci te razvratnice doma pomamile se seljanke