Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Bred Pit ni dan danas ne zaboravlja Crnogorce, ali ni psovke odavde!

Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija. Bred je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se sjeća iz doba kad je snimao osamdesetih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osviješćen - rekao je Đuro i priznao da je dobio poklon od Bredove tadašnje supruge

Branko Đurić Đuro progovorio je o saradnji sa Anđelinom Džoli, pa i poklonu koji je dobio od nje. Glumac je imao priliku da sarađuje sa holivudskom ljepoticom, a ona mu se javila mejlom. Tako su počeli da razvijaju prijateljstvo.

Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija. Bred je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se sjeća iz doba kad je snimao osamdesetih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osviješćen – rekao je Đuro i priznao da je dobio poklon od Bredove tadašnje supruge.

Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Breda. Na gitari je napisala posvetu: “Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo”. I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve