Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se u javnosti od početka kampanje

AP podsjeća i da se Melanija nije pojavila 14. juna na zabavi povodom 78. rođendana svoga supruga koju je organizovao njegov fan klub

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se na javnim događajima u predizbornoj kampanji svoga supruga Donalda Trampa, republikanskog predsjedničkog kandidata, osim što se pojavila u nekoliko akcija prikupljanja sredstava za kampanju u aprilu i na obilježavanju mature njihovog sina, što odstupa od uobičajenog ponašanja supruga političara na najvišim funkcijama.

Melanija Tramp takođe nije prisustvovala suđenju suprugu pred sudom na Menhetnu zbog tajne isplate novca porno zvijezdi Stormi Danijels, kao ni izricanju presude u tom slučaju.

AP podsjeća i da se Melanija nije pojavila 14. juna na zabavi povodom 78. rođendana svoga supruga koju je organizovao njegov fan klub.

Profesorka istorije na Univerzitetu u Ohaju Ketrin Dželison rekla je da je odsustvo Trampove supruge tokom suđenja i drugih važnih događanja za Trampa neobično, ali je napomenula da izgleda da Melanija nerado prati tradicionalnu javnu ulogu žene koja je udata za političara na visokoj funkciji.

“Ali izgleda da je sve što Trampovi rade suprotno standardnom načinu na koji se kandidati i supružnici ponašaju”, navela je Dželison.

Dželison je rekla da se političari obično obraćaju svojim ženama za pomoć da bi pokušali da dopru do glasača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
24.06.2024-20:09 20:09

A kako će se pojaviti tako lijepa žena sa ludim Donaldom koji je ispao pi”kopaćenik i siledžija,ima Melanija još obraza.