Beskućnica iz američkog metroa, koja je osvojila internet kada je objavljen snimak na kojem savršeno izvodi opersku ariju, dobila je ponudu za posao i to od vrhunskog holivudskog producenta.

 

Emli Zamurka (52) izvela je Pučinijevu operu “Đani Skiki” koji je osvanuo na Tviter strani policije LA i do sada je prikupio nekoliko miliona pregleda. Ona se preselila iz Rusije u Sjedinjene Države prije 20 godina, ali nakon što se razboljela i nije mogla da isplati sve medicinske račune, ostala je na ulici.

Njena violina od 10.000 dolara ukradena joj je dok je živjela kao beskućnica.

Gremijem nagrađivani producent Džoel Dajmond ponudio joj je ugovor za snimanje, a kampanja “GoFundMe” prikupila je više od 59.000 dolara kako bi pomogla Zamurki, pod uslovom “da želi njihovu pomoć”, piše Independent.

Emili je ispričala da je naučila da pjeva imitirajući operske pjevačice, a da je prvo živjela u Misuriju i radila u staračkom domu i restoranima, prenosi Nedeljnik. Kasnije se preselila u Vašington, gdje je davala časove klavira u crkvi.

Dok je živjela na ulici, dobijala je mjesečno samo 400 dolara socijalne pomoći od države. Ona se prvo uplašila što je policajac snima, i molila ga da to nigdje ne objavi, ali ispostaviće se da joj je, možda, promijenio život. Nije objavljeno da li je prihvatila ponudu čuvenog producenta, navodi list.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve