Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata

Boldvin je uvježbavao scenu za vestern film ''Rust'' kada je pucao na ranču blizu Santa Fea u Novom Meksiku, u oktobru 2021, te usmrtio Hačins

Glumac Alek Boldvin biće optužen za ubistvo iz nehata zbog tragedije u kojoj je nastradala Halina Hačins, koja je ubijena na setu kada je ispaljen metak iz pištolja koji je služio kao rekvizit, piše CNN.

Boldvin je uvježbavao scenu za vestern film “Rust” kada je pucao na ranču blizu Santa Fea u Novom Meksiku, u oktobru 2021, te usmrtio Hačins.

Hana Gutijerez Rid, oružarka u filmskoj ekipi, takođe će biti optužena za ubistvo iz nehata.

Okružni tužilac Santa Fea, Meri Karmak-Altvis najavila u saopštenju da će optužnice protiv njih biti podignute do kraja mjeseca.

“Glumac i producent Alek Boldvin i oružarka Hana Gutijerez-Rid biće optuženi po dvije tačke za ubistvo iz nehata”, navodi se u saopštenju.

“Utvrđeno je da ima dovoljno dokaza. Niko nije iznad zakona i svi zaslužuju pravdu“, rekla je ona.

Oboje se suočavaju sa do 18 mjeseci zatvora i novčanom kaznom od 5.000 dolara ako budu osuđeni.

U pucnjavi je ranjen i filmski režiser Džoel Souza, ali tužioci su rekli da neće biti podignuta optužnica u vezi sa tim.

U oktobru prošle godine 64-godišnji glumac i producentska kuća filma postigli su nagodbu sa porodicom Hačins, ali se priča na tome neće završiti…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve