Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Kventin Tarantino se povlači iz svijeta filma

Tarantino (56) je nedavno završio snimanje filma "Bilo jednom u Holivudu" u kojem glavne uloge igraju velike zvijezde kao što su Bred Pit i Leonardo Di Kaprio i to bi mogao da bude njegov posljednji filmski projekat

Čuveni režiser Kventin Tarantino najavio je povlačenje rekavši da je “došao do kraja puta”, ali je najavio da će se i dalje baviti kreativnim radom.

FOTO variety.com

Tarantino (56) je nedavno završio snimanje filma “Bilo jednom u Holivudu” u kojem glavne uloge igraju velike zvijezde kao što su Bred Pit i Leonardo Di Kaprio i to bi mogao da bude njegov posljednji filmski projekat.

On je u intervjuu magazinu GQ Australija objasnio da je “došao do kraja puta”, kada je u pitanju njegov rad iza kamere, nakon što je režirao niz kultnih filmova kao što su “Kil Bil”, “Petparačke priče” i “Ulični psi”.

“U budućnosti vidim sebe kako pišem knjige i pozorišne predstave, tako da ću se i dalje baviti kreativnim poslom. Jednostavno mislim da sam filmu dao sve što sam imao”, rekao je Tarantino, prenosi portal Metro.

On je rekao da će se povući čak i ako “Bilo jednom u Holivudu” doživi veliki uspjeh, što će se sigurno i dogoditi imajući u vidu sjajne glumce i epski zaplet.

Bred Pit, koji je i sam izjavljivao da je suviše star za glumu, kaže da je Tarantino “mrtav ozbiljan” u namjeri da napusti Holivud.

“Otvoreno žalim zbog njegove odluke, ali režiseri znaju kada počnu da se osjećaju kao da su van igre. On ima druge planove, tako da se ne opraštamo za dugo” rekao je Pit.

Tarantinov deveti film “Bilo jednom u Holivudu” dobio je sjajne kritike na Kanskom festivalu i doživeo sedmominutne stojeće ovacije poslije prikazivanja.

Režiser će možda, ipak, režirati i deseti film pošto je planirano da uradi novi film iz serijala “Zvjezdane staze”.

On je to nedavno i potvrdio rekavši da, “ukoliko postoji scenario, ima još dosta toga da se uradi”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve