Subota, 18 Septembra, 2021
Rubrika:

Krvavi pir pijanih izdajnika i zločinci u crnim mantijama

Izdajnička klika u podrumu restorana Šipčanik, opijena vinom koje je napravljeno za njihovog policijsko-paravojnog popa bestidnika, slavila je dok su Crnogoci na Cetinju poniženi izdajom, ugušeni suzavcem, krvavi i u modricama, u nevjerici očajavali nakon desanta koji ne pamte još od 1918. godine. Na ovakvoj zločinačkoj bahatosti upriličenoj u vinskom podrumu kompanije Plantaže 13. jul, pozavidjeli bi im i rimski carevi Neron i Kaligula u danima najveće slave njihovog demonskog sadizma.

Piše: Balša Knežević

Nakon prospavane noći i sumiranja svih utisaka vezano za događaje koji su se odvijali u subotu i nedjelju u crnogorskoj Prijestonici, sve se može sumirati u jednoj rečenici – srce Crne Gore, njene vjere, duhovnosti i časti juče je u aktu okupacije, silovano od strane izdajničke vlasti po nalogu zvaničnog Beograda i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Povod za čisti, ogoljeni okupacioni čin koje su horde kvislinga juče izvršile je bilo ustoličenje Jovana Mićovića, alijas Joanikija za mitropolita crnogorsko-primorskog. Iako ovaj srpski pop, negator Crne Gore, nije dostojan da pomene Svetog Petra Cetinjskog, zahvaljujući nezapamćenoj vojno-policijskoj podršci, u akciji sličnoj sprovođenju opasnog narko-bosa u istražni zatvor, na silu je uguran na njegov tron!

Autentično svetosavsko ustoličenje uz duge cijevi – zaisto AKSIOS!

Pitanje je da li je ovom velikosrpskom izmećaru koji službuje u genocidno-okupatorskoj pseudocrkvi, imalo neprijatno što je sa sve policijskom i vojnom pratnjom, uz logistiku kriminalaca koji su ih čekali u manastiru, uzurpirao tron crnogorskog sveca? Da situacija poprimi razmjere apsurda, ustoličen je tek nakon što je kao paket humanitarne pomoći, NATO helikopterom isporučen ispred Cetinjskog manastira!?

Ako je ovom sujetnom popu, zaštitniku pedofila, ostalo imalo savjesti u oronulom srcu zatrovanom svetosavskom dogmom mržnje, do kraja života će ga proganjati slike ranjenih Cetinjana, oblaci suzavca, odjeci šok bombi, plač žena, djece i jauci Crnogoraca dok pod stravičnim desantom trpe iživljavanje izdajničke vlasti i njenog aparata sile!

Kudravi izrod!

Juče su na Cetinju korišćeni gumeni meci, suzavac ne da je upotrjebljen prekomjerno, već su to bile sulude, ubilačke doze ovog otrova! Šok bombe su bacane iz zabave, a psihopata izobličen od mrženje, koji obavlja funkicju potpredsjenika Vlade Dritan Abazović je halucinirao o molotovljevim koktelima bačenim na policiju, koje su vidjeli samo on i njemu serviline paramedijske ispostave za specijalni rat protiv Crnogoraca.

Opsovati Dritana Abazovića bilo bi uvreda za psovku

Mali Duče sa viškom kompleksa i nedostatkom pameti nakon što je pravdao svoje batinaše za čin silovanja Cetinja i pišanja po crngorskim svetinjama po nalogu Beograda, sa ponosom je izjavio da je ”bio za ustoličenje Joanikija”. Zatim je poručio da je ”najvažnije da se sačuvao mir i međuvjerski sklad”!

Ovaj hodajući zbir ljudskog beščaća, frustracija i mržnje, i vlast koju predstavlja, juče su na Cetinju zabili četničku kamu u srce multietničke Crne  Gore! Odobrio je prosipanje cistjerne suzavca, ispaljivanje šok bombi i gumenih metaka u srce crnogorske duhovnosti, časti i obraza, a to je u svom bestidnom maniru umišljenog diktatorčića nazvao ”čuvanjem mira i vjerskog sklada”!

Dritanova policija širi međunacionlnu toleranciju i vjerski sklad po nalogu Aleksandra Vučića

Jesi li znao Abazoviću da na Cetinje do juče nikad nije ispaljen suzavac? Jesi li znao da ni fašistički okupatori nijesu vršili vazdušni desant kao ti i tvoja izdajnička vlast, koja je pljunula u lice svoga naroda da bi usrećila sujetnog popa i izvršila nalog okupacione sile sa sjedištem u Beogradu?

Sladostrašće nad patnjom sopstvenog naroda

Iako je po beščašću bez konkurencije, jedan tvit ministra Milojka Spajića je ipak na trenutak zasjenio i malog Dučea. Dok je slavodobitno sa, kako ga je BBC okarakterisao ”prosrpskim premijerom” Zdravkom Krivokapićem i nepomenicom na čelu ministarstva odbrane, gledao kako se velikosrpska omča poniženja steže oko Cetinja, Spajić je svečano napisao ”Ničija samovolja ne može biti jača od zakona”.

Ova pisana bljuvotina osobe koju sopstveni partneri u vlasti optužuju za povezanost sa organizovanim kriminalom je ipak ogolila politiku trenutne vlasti – otpor Crnogoraca okupaciji je ”samovolja”, a ustoličenje kapricoznog popa po nalogu Beogradskog demona hegemonizma koji želi da satre Crnu Goru je, jelte – ”zakon”. Dobro Spajiću, makar sad znamo na čemu smo.

Kad smo već kod Spajića on je bio akter u još jednoj salonskoj orgiji bešćašća gdje su mu se pridružili i ostali sudionici iz vrha izdajničke vlasti. Dok se u aktu okupacije po nalogu iz Beograda, policija brutalno iživljavala nad Crnogorcima i bestidno demolirala crnogorsku prijestonicu, da bi obezbijedila prilaz Cetinjskom manastiru nedostojnom srpskom popu i njegovom pretpostavljenom, probrana ekipa izdajnika sa užitkom je gledala TV prenos.

Pitanje koje ovom prilikom treba postaviti društvancetu sa slike je – da li su vam kafa i kolači koje ste gutali dok ste sa sldostrašćem gledali prebijanje Crnogoraca, imali makar malo ukusa krvi i izdaje?

I za kraj – krvavi pir sa demonima ratnohuškanja i mržnje

Ali kakvo bi to krvoproliće bilo, kakva bi to opsada Cetinja i poniženje Crnogoraca bila da  kllika velikosrpskih izmećara iz izdajničke vlasti nije upriličila morbidni, krvavi pir i uz prisistvo ratnohuškačkih demona u mantijama proslavila pišanje po srcu crnogorske časti i duhovnosti!

Nakon što su uz brutalno nasilje izvršili nalog koji im je ispostavljen iz Beograda, bestidni izdajnici na čelu sa ”prosrpskim premijerom”, oronulom pijandurom Zdravkom Krivokapićem upriličili su SVEČANI ručak povodom sramotnog, siledžijskog policijsko-vojnog ustoličenja Jovana Mićovića na Cetinju.

Izdajnička klika u podrumu restorana Šipčanik, opijena vinom koje je napravljeno za njihovog policijsko-paravojnog popa bestidnika, slavila je dok su Crnogoci na Cetinju poniženi izdajom, ugušeni suzavcem, krvavi i u modricama, u nevjerici očajavali nakon desanta koji ne pamte još od 1918. godine. Na ovakvoj zločinačkoj bahatosti upriličenoj u vinskom podrumu kompanije Plantaže 13. jul, pozavidjeli bi im i rimski carevi Neron i Kaligula u danima najveće slave njihovog demonskog sadizma.

Krivokapić i svi funkcioneri velikosrpske vlasti u Crnoj Gori koji su juče uživali u orgiji beščaća u restoranu Šipčanik moraće kad tad da odgovore na pitanje – da li ste dok ste pili vino napravljeno za nečastivog Jovana osjetili makar tračak ukusa krvi Crnogorskih patriota, za čije ste prolivanje isključivo vi odgovorni!?

Da li ste kad ste se u neronovskom bijesu opijali Jovanovim vinom beščašća, makar u dubini bića osjetili stid i strah zbog okupatorskog orgijanja koje ste po nalogu strane države sproveli na Cetinju?

Najnovije

Zeković: Pozivi na informativni razgovor mogu biti manipulacija

U Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju juče su počela saslušanja građana koji su povrijeđeni u brutalnoj intervenciji policije 5. septembra u prijestonici, tokom nasilnog...

SD: Ima li kraja samoponižavanju URA-e?

Nakon što je u pregovorima oko rekonstrukcije Vlade, a očigledno i u samoj rekonstruisanoj Vladi ukoliko se ona desi, svedena na dekor, te nakon...

Budvanski SNP uskratio podršku Careviću, Joković: Novi izbori nijesu razumno rješenje

Na elektronskoj sjednici budvanskog odbora Socijalističke narodne partije jednoglasno je donijeta odluka da klub odbornika SNP Budva uskrati podršku trenutnom predsjedniku Opštine Marku Careviću. "Pošto...

Osmani: Srbija trampolina ruskog malignog uticaja, Otvoreni Balkan stavlja nas u čekaonicu

Srbija se pokazala kao trampolina ruskog malignog uticaja u cijelom regionu, kaže u intervjuu za DW predsjednica Kosova Vjosa Osmani. Dok hvali Berlinski proces,...

Prvi put bez predstavnika Opštine i VCG: Ubnor i antifašisti obilježili dan oslobođenja Nikšića

Udruženje boraca i antifašista Nikšića je polaganjem cvijeća i prigodnim govorom kod spomenika strijeljanim rodoljubima pod Trebjesom obilježilo 77 godišnjicu oslobođenja Nikšića. Ove godine...

Najčitanije

Povezano

Abazović: Nikšić je bio i biće evropski, građanski i ekološki grad

Nikšić je bio i biće evropski, građanski i ekološki grad. Učinimo sve da promijenimo sliku posrnulog industrijskog giganta, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore...

Za Joanikija ustoličenje bilo svečano a građani su izgrednici: ”Insistiranjem da se obavi na Cetinju odbranjena Crna Gora”

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije izjavio je da je insistiranjem na cetinjskom ustoličenju odbranjena država Crna Gora i ocijenio da ona ide naprijed "u skladu sa...

BIPOLARNI DRITAN PROTIV DRITANA Od ”mrtvog Porfirija” do ”nemam informacije da je spreman snajper”

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović demantovao je sinoć samog sebe izjavivši da nema informaciju da je za šefa Crkve Srbije Porfirija Perića bio spreman snajper prilikom...

Abazović: Nijesam siguran da je dogovor DF-a i Demokrata u skladu sa sporazumom

Potpredsjednik Vlade i lider GP URA, kazao je za TVCG, da nije siguran da je dogovor DF-a i Demokrata kompatibilan sa onim što predviđa...

Komentari

16 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
orah
06.09.2021-13:13 13:13

Velika pohvala za Vas rad! Imao bih jedno pitanje koje nije povezano sa ovim tekstom. Kao Crnogorac citam Vas portal, antenam, cdm i pobjedu. Od juce sam priimjetio neke cudne promjene u komentarima na pobjedi. Je li pobjeda promijenila vlasnika? Hvala.

Roza Luxemburg
06.09.2021-13:14 13:14

Kako ih je DF nasukao i nacerao ih “pouzdanim informacijama” o snajperima, koktelima… da okrvave ruke do lakata.

Mila
06.09.2021-13:28 13:28

Nista od toga.nijesu osjetili jer su nesoji.,koji rade otvoreno za drugu drzavu,a ko to moze samo nesoj.Zapamtice Cetinje onaj teror juce,nikada oprostiti nece.Udarili su.na ono sto je najsvetije,na srce Crne Gore,bez kojeg ni oni bezboznici i nesoji ne.bi postojali.Da se kaze da im to sluzi na cast,ne moze se reci jer casti nemaju.I jos jedna mala opaska,nikakav ovo uspjeh policije n8je.Ovo bi odradila svaka trecerazredna policija svijeta.Sa ovoliko suzavca,sok,bombi,gumenih metaka u punoj ratnoj opremi na goloruke pripadnike protesta.Hrabro nema sto.Bravo,stidite se jer se svi stide od vase sramote.

MB_MNE
06.09.2021-15:13 15:13

Fasisticko cetnicka vlast i policija. Bojkot ove kasabe zvana plantaze i njihovih proizvoda, ja sma prolio 3 boce njihovog vina sinoc, u moju kucu vise nece… barem toliko, do izbora

Andreas
06.09.2021-15:19 15:19

Svaka cast za opise slika :) Zivjeli!

Agramer
06.09.2021-15:24 15:24

Ne dajte se Crnogorci i porazite izdajice, velikosrbe i njihovu SPC u svojoj nezavisnoj, međunarodno priznatoj državi, Crnoj Gori !
Za Pravo, Čast i Slobodu Crne Gore !
Pozdrav i podrška iz Zagreba !

Lada
06.09.2021-17:32 17:32

Kao i uvijek Balša ima fantastičan tekst.
Gledam slike ovih izmecara, a kako slika govori hiljadu riječi – oni izgledaju napeto i zabrinuto. Znaju da nece još dugo. A onda i slute što ih čeka….

Bemika
06.09.2021-18:09 18:09

Hrvatska je uz Crnu Goru…..stvarno treba Srbe naučiti pameti…pa dokle će više?SPC tvorac svih zlih radnji,a sada sa spodobama Vučićem,Vulinom,Dačićem…držite se,budite sigurni da nećete ostati sami!!!

ZAGA
06.09.2021-21:19 21:19

Cuvajte sve ove slike ali i tekst!
Trebaće Uskoro!
Bagra crnogorska Nažalost!

ivo
06.09.2021-22:54 22:54

Draga hrvatice śaljite nam što više kama, ćuskija, čekiča, macola, srbosjeka i to po mogućstvu sa davno usirenom srpskom krvlju, jer svaka vaša kuća ćuva te raritete u podrumima, i sluźi vam da kolektivno u ekstazi svršavate na vaśim blagdanima.

đed
06.09.2021-23:16 23:16

Oni to rade, jer njihovi prijethodnici i idejni oci iz 1918g nijesu odgovarali za GENOCID učinjen nad Crnom Gorom u krvavom bijelom teroru. Zato ako i ova njihova zla ne zapamtimo i śutra ih ne procesuiramo za djelovanje protiv Crne Gore i crnogorskih nacionalnih interesa Crnogorci i ne treba da postoje. Pamtiti i suditi svima.

Naroz
07.09.2021-01:41 01:41

Ja sam čuo od jednog prijatelja, dobrog i poštenog gradjanina, da je on čuo od jednog vojnog penzionera, kako su jedna čobanica čuvajući ovce podno Lovćena, i jedan djed, koji je brao drva malo izviše nje, vidjeli snajperistu-ubojicu… Kazahu tom vojnom penzioneru da je snajperista-ubojica bio pljunuti mali Bečić iz skupštine (ja sad ne bi da se ovdje stvaraju teorije zavjere kako je mali Bečić htio da ubije nihovo nebesko višesenstvo patrijarha i metropolita, kako je napravio lažni alibi da je bolestan itd). I rekoše da je pored tog što mnogo ličijaše na Bečića bio njegov pomoćnik sa rozom čarapom… Pročitaj više »

Rale
07.09.2021-05:39 05:39

Procitati tekst od Balse do kraja treba imati dobar zeludac! Pa Balsa gdje ce ti dusa?Nije Balsa strasno umreti,strasno ce biti stati pred Boga! Nadajmo se da ce ti oprostiti i ocistiti dusu!Eto,prvom prilikom cu da se pomolim za tebe i sve novinare tvoje kuce! A to sto radite,neka vam je na cast!

Kismet
07.09.2021-14:53 14:53
Reply to  Rale

O kakvom Bogu vi i vasi popovi govori te, jeli se vi i vasi krvlju napijeni popovi bojite Boga i znate sta znaci BOG, Bog znaci sve ono protivno sto vi radite, Bog nije Ubijajnje, Silovanje, Pljackanje, itd,
Kami Narodu koji imaju dusevne lidere kao vi, citav uzas u zadnjih 30 god. Je izasao iz SPC, kakva vam je to vjera, SEJTANSKA!

Mostar
07.09.2021-12:11 12:11

Ja pisem od 1995 da je SPC najveci izvor zla na Balkanu i generator mrznje i svih zlocina u zadnjem ratu ,Ne poricem da nije bilo zlocina nad srpskim narodom ali to nije bilo pod plastom organizacije kao sto je pod SPC .Oni su otvoreni negatori svega sto nije srpsko , zadojeni mrznjom najvise prema muslimanima , cak i zadnji mitropolit je jedan morbidan nacin opravdavao sve zlocine nad muslimanima od Berlinskog kongresa SPC nije Crkva ponajmanje pravoslavna …To je kult zemlje tla i krvi ,zeljna osvajanja i militantnih ciljeva za politiku velike Srbije Otvoreno na strani cetnika cak je… Pročitaj više »

Evidence
07.09.2021-13:41 13:41

@rale – Koji je to Bog kukavni jadniče? Jeli to vaš bog u čije su ime tvoji SPC sveštenici, koljače Macu i Vukojičića proglasili za svece, blagosiljali ratne zločince Karadžića i Mladića, ugostili Arkana u Cetinjski manastir, štitili silovatelje i pedofile, Kačavendu i Pahomija itd. Nažalost, koje god kvalifikacije Balša upotrijebio, malo su za takav ljudski otpad kojeg vi branite. Da vam kažem: stidite se, bespredmetno je jer vi nemate stida.