Nedjelja, 5 Decembra, 2021
Rubrika:

EKSKLUZIVNO Kapitalni projekat nove vlade: Sv. Rukoljub vjerom pomjera Ostrog pored KCCG i rješava problem korone!

Centar će raditi nezavisno od KCCG-a, ali će njihova saradnja biti tjesna i nužna za najefikasije izlječenje vjernika. S obzirom da najbolji svetosavski kadar dr Jelena Bojović Borovinić ide za prepodobnu ministarku zdravlja, sveti Rukoljub i njegov tim pozvali su najvećeg stručnjaka za koronu u svetosavskom svijetu - protojereja stavrofora Velibora Džomića da bude načelnik KCCG koji dobija prefiks "Pravoslavni"

Uredništvo portala Aktuelno sa poniznošću ostroških podvižnika, uz pokajanje koje je do sada ispoljio samo sveti apostol Pavle, prinuđeno je da uz pritisak duboke griže savjesti uputi izvinjenje budućem premijeru prve teokratske vlade Crne Gore Zdravku Rukoljubu Krivokapiću. U svojoj zabludi uzrokovanoj naučnim i tehnološkim dostignućima modernog svijeta ostali smo slijepi za bisere spoznaje koje je mandatar-mesija bacio pred nas, a koje smo kao jevanđeljske svinje surovo pogazili.

Nema više čekanja na terapiju: Ostrog ide u dvorište KCCG-a da bi vjernici bili bliži čudotvornom izlječenju

Podsjetimo, prije par dana napisali smo da su “Crna Gora i njeni građani u opasnosti”, jer je budući premijer Krivokapić “pokazao pune razmjere svog vjerskog fanatizma”.

Zaslijepljeni nedostatkom iskrene svetosavske vjere, naša medijska kuća cinično je reagovala na izjave budućeg premijera-sveca kada je govorio da “postoje mnogobrojni dokazi da je neko vjerom stvarno fizički pomjerio planinu”. Takođe smo osuđivali vizionarske riječi zlatoustog premijera koji je kazao da “ako vjerujte nemate nikakvih problema i nećete se zaraziti pričešćem”.

I kako to obično biva sa nevjernicima i negatorima svetosavalja, ubrzo su se pojavili čudesni dokazi koji su opovrgli naš cinizam i uvjerili nas u proročke riječi svetog mandatara. Na društvenim mrežama pojavili su se dokazi u obliku video snimaka koji idu u prilog tvrdnje Krivokapića, pa uz duboko pokajničko izvinjenje prilažemo dokaz čudotvornosti mesije Rukoljuba koji kruži društvenim mrežama:


 

Premještanje Ostroga za formiranje vjersko-medicinskog centra

U prosvjeteljenju koje smo doživjeli nakon poniznog priznanja o sopstvenim zabludama, portal Aktuelno nastavio je da istražuje vođen mudrim riječima budućeg premijera, a informacije do kojih smo došli ostavile su dubok utisak na nas.

Kako su portalu Aktuelno kazali izvori bliski Svetom Savi i arhangelu Mihailu, mandatar Rukoljub i njegov tim, u cilju iskorjenjivanja koronavirusa, planiraju da formiraju specijalni vjersko-medicinski centar tako što će snagom svoje vjere sa dosadašnje pozicije manastir Ostrog prebaciti u dvorište Kliničkog centra Crne Gore!

Mandatar Zdravko Rukoljub Krivokapić prvi isprobao visokosofisticiranu terapiju protiv kovida

U tom Vjersko-medicinskom centru koji će nositi ime “Sveti Vasilije Ostroški”, kako nam je rečeno, vjernici će moći da iskuse sve blagodeti primjene religijskih načela na život.

“Mandatar-mesija i njegov tim planiraju da snagom vjere pomjere Ostrog, koji je u svijetu poznat kao jedna od klinika sa najboljim rezultatima, premjeste ga pored Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) da bi kovid pozitivni vjernici bili bliži izvoru iscjeljenja. Prema procjenama stručnog tima budućeg premijera, korona bi trebalo da bude iskorijenjena u roku od 15 dana od preduzimanja ovog poduhvata”, kažu naši izvori.

Naši izvori iz duboke kosmičke mreže sa samog mističnog izvora svetosavlja, garantuju da će ako se globalno primjeni metod nove crnogorske vlade korona u svijetu nestati za nekoliko mjeseci.

Bratić na čelu centra, Džomić preuzma KCCG

Kako nam je rečeno na čelu Vjersko-medicinskog centra “Sveti Vasilije Ostroški” biće mandatarova najbliža saradnica polusvetica, podvižnica Vesna Bratić. Nakon što su profesori, istraživači i neakademsko osoblje univerziteta u Crnoj Gori uputili otvoreno pismo podrške sestri Bratić, budući premijer-mesija je utvrdio da je njoj jednostavno malo dati da vodi samo četiri resora – prosvjetu, nauku, kulturu i sport. Stoga je odlučio da je postavi na čelo medicinsko-vjerskog centra.

Prepodobna Vesna Bratić vjernicima i saradnicima poznata kao hibrid Djevice Marije i Svete Petke, sa intelektom Marije Kiri i samoubilačkom lucidnošću Virdžinije Vulf

“Sestra Bratić je mandatarova osoba od povjerenja koja je po svojem podvižništvu u vjeri možda u istoj ravni sa budućim premijerom-mesijom. Sveti Rukoljub je potpuno opčinjen njenom svetosavskom vrlinom koja čini da se Bratić vjernicima prikazuje kao hibrid Djevice Marije i Svete Petke, sa intelektom Marije Kiri i samoubilačkom lucidnošću Virdžinije Vulf. Stoga je ona logičan izbor za čelo Vjersko- medicinskog centra“, rekli su naši izvori bliski samom Bogu!

Kako su nam kazali, Centar će raditi nezavisno od KCCG-a, ali će njihova saradnja biti tjesna i nužna za najefikasije izlječenje vjernika. S obzirom da najbolji svetosavski kadar dr Jelena Bojović Borovinić ide za prepodobnu ministarku zdravlja, sveti Rukoljub i njegov tim pozvali su najvećeg stručnjaka za koronu u svetosavskom svijetu – protojereja stavrofora Velibora Džomića da bude načelnik KCCG koji dobija prefiks “Pravoslavni”.

“Džomić je potpuno logično rješenje jer je on patentirao čudotvorne litije kao lijek za koronavirus. Sjetimo se samo njegovih proročkih riječi sa početka pandemije kada je kazao da su ‘litije lijek za svaki virus pa i koronavirus’. Koliko je njegova terapija uspješna pokazao je i primjer mitropolita SPC Amfilohija Radovića koji je izliječen od korone. Jeste da tu postoji sitnica oko njegove smrti i slično, ali to je manje bitno po svetosavskim mjerilima istine“, rekao je naš izvor.

NA VEZI SA BOGOM Pravnik, iscjelitelj, teoretičar mističnog pravoslavlja i zvijezda internet litija, Velibor Dzomić: “Vjernici ne treba da se plaše jer su molitvene litije najbolji lijek od svakog virusa, pa i od koronavirusa”, FOTO: Al Jazeera

Viši nivo vjersko-zdravstvene zaštite

Kako navode naši izvori, Bratić i Džomić su, po mišljenju Krivokapića i njegovog prepodobnog tima savjetnika, dobitna kombinacija ne samo za borbu protiv korone, već i za dizanje zdravstvenog sistema na viši nivo.

“Vjernicima će se zasigurno svidjeti koncept koji je namjenjen za crnogorski zdravstveni sistem. Kad se razbole dolaze u Pravoslavni KCCG gdje im se daje uput za Vjersko medicinski centar “Sveti Vasilije Ostroški” koji će biti u blizini. Tu će vjernici dobiti pun tretman. Prvo ide pričešće, zatim kadionica i tamjan da bi zatim bila sprovedena najasavremenija terapija litijom koju će nadgledati podvižnici koji su prošli specijalnu obuku kod stavrofora Velibora Džomića“, objašnjavaju naši izvori nove čudesne metode liječenja.

Osim liječenja korone u planu je širenje tretmana na druge bolesti. Tako je, kako nam je rečano, u planu otvaranje klinike za polne bolesti u Cetinjskom manastiru i u manastiru Dajbabe gdje će ordinirati dr Pahoimje i primarijus Filaret.

Korona nema šanse protiv ovolike snage vjere!

“U planu je i liječenje drugih bolesti ali za sad je samo sklopljen ugovor sa partnerima iz Beograda pa će se vjernici koji imaju problema sa bešikom, prostatom i hemoroidima slati u Srbiju kod primarijusa dr Kačavende”.

Kad su u pitanju operacije, biće izvođene po najsavremenijim metodama, a umjesto zastarele metode davanja anestezije, koristiće se savremeni instrumenti – glibava kašičica, pričešće i tamjan. Takođe se pominje liječenje pijavicama, ali naši izvori nijesu htjeli da otkrivaju previše informacija da ne bi kvarili zvaničnu prezentaciju koja se sprema uskoro – najvjerovatnije na veliki državni praznik Nikoljdan.

Radojičić i Bojović Borovinić perjanice velikog podviga

Na pitanje našeg novinara da li je nova vlada našla mjesto za jednu od najistaknutijih medicinskih podvižnika doktorku Sonju Radojičić direktorku bolnice Danilo I na Cetinju, naši izvori su istakli da će ona osim funkcije koju obavlja biti zadužena za “odjeljenje diskrecije”.

Sonja Diskrecija Radojičić

“Ona će omogućivati vjernicima da se testiraju anonimno, pod lažnim imenom ako im je neprijatno da prijatelji i rodbina na svadbi i sahrani saznaju da je neko pozitivan na koronu. Zašto bi čovjek išao u samoizolaciju kad može da se testira anonimno? To je segment koji će nova vlast i te kako uzeti u obzir”, rekli su naši izvori.

S obzirom da je dobra sa skrivanjem podataka Radojičić će vjerovatno ići na čelo NKT-a.

I na kraju naši izvori ističu da će doktorka Bojović Borovinić osim funkcije ministarke zdravlja, po ugledu na podvižnicu Bratić, obavljati još minimum tri funkcije.

Podvižnica Jelena Bojović Borovinić jedna od ključnih karika u uzdizanju zdravstvenog sistema na nebeski nivo

“Ona će biti u konstantnoj komunikaciji sa duhom Amfilohija Radovića kojeg je uspješno liječila, a poruke koje joj bude prenio će ići direktno u sveti kabinet premijera. Bojović Borovinić će uz mjesto ministra organizovati sahrane i svadbe, dvoriti svakog vjernika koji umre, naravno u skladu sa običajima čitavu noć bez maske”.

Sve u svemu, pod vladom svetog Rukoljuba očekuje nas preporod države i društva, a sve će početi od zdravstvenog sistema. Jedini uslov za liječenje u novom centru je da pacijent odnosno vjernik, bude kršten. Za “nekrste”, kako su kazali naši izvori, ne mogu da učine ništa, jer ih mimoilazi blaženstvo vjere.

Pa neka je novoj vladi sve sa srećom. I neka Bog bude uz podvižnike iz tima budućeg premijera.

Balša Knežević

 

Najnovije

Nestao Šćepan Vukotić iz Danilovgrada

Šćepan Vukotić iz Danilovgrada nestao je prije nekoliko dana. Posljednji put je viđen 29. novembra uveče. Ukoliko neko ima informacije o Vukotiću, može pozvati neki...

U nedelju kiša

Sjutra će u Crnoj Gori biti pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, u jugozapadnim i zapadnim predjelima već tokom jutra. Od sredine dana...

Hitan sastanak čelnika: Benitez na tankom ledu

Pozicija Rafaela Beniteza na klupi Evertona je ugrožena poslije poraza od Liverpula 4:1. Engleski mediji prenose da će se čelnici kluba sa ''Gudison parka'' sastati...

Meta ukida zabranu reklamiranja za kriptovalute

Meta odustaje od svoje dugogodišnje (ako ne i apsolutne) zabrane reklama za kriptovalute. Kako prenosi CNBC, Meta je okončala svoju zabranu proširenjem broja regulatornih...

Kenija: U autobusu se udavila 21 osoba

Najmanje 21 osoba poginula je danas u Keniji, u udesu autobusa koji je prevozio članove hora na ceremoniju vjenčanja, saopštila je policija. BREAKING: 17 people...

Najčitanije

Povezano

Novopozitivnih 207, preminule dvije osobe

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana...

Udruženje ugostitelja: Teret poštovanja mjera prenesen na nas, nemamo pravo da identifikujemo gosta

Veliki broj inspektora koji kontrolišu primjenu mjera nije vakcinisan, tvrde u Udruženju ugostitelja Podgorice. Kako su naveli, takav je slučaj i kod većine zaposlenih...

Omikron soj stigao u Hrvatsku

Novootkrivena varijanta koronavirusa, koju je Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) nazvala omikron, i zvanično je evidentirana u Hrvatskoj. Ovu informaciju su u subotu potvrdili na Institutu...

U Kliničkom centru 30 kovid pacijenata životno ugroženo

U Kliničkom centru Crne Gore životno je ugroženo 30 kovid pacijenata. “Na liječenju se trenutno nalazi 87 pacijenata sa COVID-19 infekcijom”, saopšteno je iz KCCG.

Komentari

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dedinje Ct
15.11.2020-12:50 12:50

Na Dedinje nema korone.Montenegrini bogati od kad su izgubili vlast traze dvore i i timare.Ne smetajum srbi komsije i komsije rijrtkr konvertitoskog dukljanske deklaracije.

gagi
15.11.2020-18:20 18:20
Reply to  Dedinje Ct

Dedinje sutanje,a dje zivi Irinej tvoj patrijah koji eto krepaje kao pas,i ko ga “sokoli”Vucic “izdrzi nas mili patrijase”.Udesi vas donjomoracki pop,ajte polako.

Jo Radan
15.11.2020-13:38 13:38

Super super nemoze bit bolje…cestitam

Žarko URA
15.11.2020-13:51 13:51

Sve su ovo omogućili Žarko i URA.
Đoko Orlandić PS Možda se Žarko samokandiduje za mitropolita SCP MCP.Đoko Orlandić

gagi
15.11.2020-18:26 18:26

Ovu kosovku djevojku Radojicic neka smijene oni iz DPS sa Cetinja koji su je silom na sramotu postavili na to mjesto,a to su dr.Milo Jankovic zvani “wiski”i dr.Branka Lopicic penionerka,e to je DPS na Cetinje,svi cute kao zaliveni,kao da im Radojicicka daje “macine trave”.

Crnogorac
15.11.2020-19:54 19:54

Vi ste sprdnja od portala. Žuta štampa. Bruka za novinarstvo Crne Gore

Tihana
17.11.2020-13:28 13:28

E ismijah se jutros… taman tako. Kad ktenu da šetaju brda po CG biće gusto