Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Anuliranje krivice

Čuvena grupacija sa proturenim imenom ''stara parlamentarna većina'' na putu ka realizaciji svog projekta niotkuda zvanog ''vječita većina'' ponovo se suočila sa svojom nemoći, neznanjem i oholosti. Računa se i umišljenost, kao majka svega što svakodnevno isporučuju. I eto ti njihove ideje ''Milo pada za 15 dana''.

za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Sad im je Milo kriv što su nesposobni.

Mada, ako ćemo pošteno, Milo im je uvijek kriv. Tim povodom može da se preturi od ameba do danas, odrade sve moguće revizije i restartovi, izlažinja to što život daje, rezultat će biti isti. Milo je kriv.

Čuvena grupacija sa proturenim imenom “stara parlamentarna većina” na putu ka realizaciji svog projekta niotkuda zvanog “vječita većina” ponovo se suočila sa svojom nemoći, neznanjem i oholosti. Računa se i umišljenost, kao majka svega što svakodnevno isporučuju.

I eto ti njihove ideje “Milo pada za 15 dana”.

Koji crni Ustav? Kakav crni Ustavni sud? Prema definiciji Demokratskog fronta i njihovih saradnika (a ko je rekao saradnika okupatora? – nap.a), ti članovi Ustava ima da se čitaju kako oni kažu i nikako drugačije. Pa šta i ako to nema blage veze s mozgom? Uostalom, sve od početka učinka “stare parlamentarne većine” ionako nema veze s mozgom već sa urušavanjem države Crne Gore.

Dakle, bar tu nema nedoumica. O tome može da se kopa do sjutra ili pretražuje po kosmičkim polarizacijama ne bi li se našla ijedna pozitivna stvar koju je učinila “stara parlamentarna većina” rezultat je konstanta. Apsolutna nula.

Nesposobnost i pokvarenluk za čitanke.

A tu već nema toga Mila koji će da im anulira toliko krivice.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
25.09.2022-10:18 10:18

“Stara parlametntarna većina” predvođena osvjedočenim mračnim, zločinačkim, pokvarenim tipovima: vojvoda Mandić, zecki knez Pipun, ekonomski savjetnik zemunskog klana, budućim veličanstvenim Aleksom, elektro-kata-poljoprivreda-nepismenik Jokom, priglupim bratom Abazom nije SARADNIK OKUPATORA CRNE GORE SRBIJE. Oni su glavom i bradurinom OKUPATORI I IZVŠIOCI UBIJANJA CRNE GORE, još jednom u pokušaju. Nebrojeni su i nemjerljivi zločini koje je ova nesposobna i srbodovoljna zločinačka družina napravila Crnogorskim građanima: ALBANCIMA ,BOŠNJACIMA, MUSLIMANIMA, CRNOGORCIMA, SRBIMA, ROMIMA I EGIPĆANIMA. DOŠLO JE VRIJEM DA IM SE JEDNOM ZA SVAGDA STANE NA PUT I ZAUSTAVE ZA VJEKI VJEKOV., ŽIVJELA VJEČNO SLOBODNA I LJUDSKA CRNA GORA, SVIH NJENIH GRAĐANA.