Za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Raško Konjević: Sa DF-om ne ide, pa bi nazad sa DPS-om

A jel’ ste zaboravili apsolutno kultnu pjesmu “Pirsing” apsolutno kultnog podgoričkog benda “Antonio Sančez i Kurvini sinovi”? E pa ako jeste, ne valja vam to.

“Hoću da me voze glavate barabe, hoću da pi*ku dobijam za džabe…hoću da budem Raško Konjević”, glasili su stihovi pjesme. I bila je odsvirana totalno bluzerski “smooth”.

Tada, niko nije mogao ni naslutiti da će skoro 10 godina kasnije političar Raško Konjević u televizijskom nastupu i uz popriličnu dozu umišljenosti izraziti spremnost da razgovara sa DPS-om (što je portal Aktuelno već najavio u ranijim tekstovima). Naravno, pod uslovima partije kojoj on pripada. Jeste, one iste partije koja je poodavno na granici cenzusa.

I jeste, baš one koja o tome mora puno da brine. I jeste, baš one koja se u januaru 2016. godine odlučila da okrene leđa svom dotadašnjem koalicionom partneru od kojeg je prilično lijepi i materijalni vijek preživjela, te promovisala “ugledne parlamentarce” iz Demokratskog fronta u njihovom jurišu na najviše zakonodavno tijelo crnogorske države. Jeste, baš onih likova što su ih nedavno izvrijeđali na pasji opanak u sred tog istog najvišeg zakonodavnog tijela. Dok je bivši predsjednik Raškove partije čak popio i flašu u glavu.

A sad kao hoće da pričaju. Pod njihovim uslovima, dakako.

E pa ako ova tuga nije za bluz, sirov i bolan, izuzetno blizak zeničkom, onda stvarno ne znam šta je.

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đoko Orlandić
Đoko Orlandić
02.08.2020-08:30 08:30

Najveći prazno… demagog u CG. Učestvovali u ruskom državnom udaru a sada bi da ucjenjuju.