Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković saopštio je juče da će njegova stranka biti dio velike koalicije i time potvrdio da je formiran predizborni savez DF, SNP, Ujedinjena, Prava i nestranačke ličnosti. Nosilac liste ove koalicije, čiji je radni naziv “Svi zajedno”, kako je Dan već objavio, biće profesor Zdravko Krivokapić, koji je juče saopštio da je podnio ostavku na mjesto izvršog direktora NVO Ne damo Crnu Goru.

“Sticaj okolnosti je učinio da sam se prihvatio velike obaveze i u posljednjem trenutku postao imenitelj potrebnog jedinstva. Smatrajući da moje trenutno angažovanje nije spojivo sa funkcijom u NVO, u interesu nezavisnosti i nepristrasnosti moram se odreći svoje funkcije i učešća u njenom radu naveo je Krivokapić na Facebook profilu NVO Ne damo Crnu Goru”, kazao je on.

Naglasio je da je njegov budući angažman “i dalje saglasan sa uspostavljenim principima NVO, jer lično ne pripada niti jednoj političkoj opciji, pa će mu vodilja biti dostojno i dovoljno”.

Krivokapić je istakao da će njegovu poziciju u nevladinoj organizaciji preuzeti profesor doktor Vesna Bratić.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
sreten
sreten
02.08.2020-09:31 09:31

okle je ova bratic?