piše: Željko Vukmirović

I kako sad da zovemo Duška Kneževića? Odbjegli biznismen ili predsjednički kandidat? Ili da sve to lijepo spakujemo u neki prebjeg iz zaborava? Nešto sa bježanjem mora. Ništa bez bježanja. Pa koliko god ga zaborav sustizao.

Jer, Kneževićeva rasprodaja informacije o tome kako će se kandidovati za predsjednika nije ništa drugo do samo još malo zabave za žutu štampu i ubijanje dokolice na društvenim mrežama. Svi oni koferi, monografije, pare i svjedočenja se valjda ne računaju. A ni svi bivši saradnici kojima je okrenuo leđa i pustio ih niz vodu.

Kaže da ima “konkretan i efikasan program”. Pa, u redu. Samo što i crnogorsko Tužilaštvo povodom njegovog budućeg angažmana ima slične ideje. I to baš konkretne. Doduše, prostorno skromne. Nekako skučene. Valjda to tako obično biva kad te provale za razne manipulacije.

Uz ovo, valja podsjetiti na još malo zabave i ubijanja dokolice od istog autora, te najave osnivanja političke stranke pod nazivom Evropski pokret slobode. Super ime, zar ne? Naročito kada ti slobodu kretanja ograniči zemlja koja napušta Evropu.

A onda nema bježanja. Samo zaborav.

A zaborav je zajebana stvar.

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta. 

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve